Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MPEG2 u Divx
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MPEG2 u Divx

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nunaVk View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nunaVk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MPEG2 u Divx
    Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2007 u 00:20
   Pozdrav svima.Evo ukratko,imam tv karticu koja mi snima u mpeg format,i zauzima mi jako puno prostora na discu, za sat snimanja oko 2gb,pa me zanima kako mi je najlakse prebaciti u divx?Nasao sam neke konvertore ali su ili jako spori ili je slika losa.Hvala na svakom odgovoru.
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2007 u 00:30
Ja sam radio sa dosta konvertora ali svi su spori
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
nunaVk View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nunaVk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2007 u 01:01
   Ma da,evo sada sam pokusao sa nekakvim programom xmpg
   ali to je isto lose,zvuk mi je bio totalno u haosu.
   Imam ja nesto sto koristim za automatsko konvertiranje u divx,zove se postproccesing ,ali mi radi dobro jedino ako je snimljeno manje od sat vremena,pali se sam odmah po prestanku snimanja.Ako netko jos koristi to molim da se javi.
Na vrh
admir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj admir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2007 u 09:39
Zašto ne probaš sa "PcketDivxEncoder (0.3.60) Ja koristi tv karticu koja, pri snimanju  jako puno zauzima prostora na disku, sa Pocketom nemam nikakvih problema 2,8 Gb zavrisi za nekih 27 minuta.U suštini nije loš, probaj možda ti se svidi 
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2007 u 11:14
Pre nego sto probas razne programe za naknadnu kompresiju snimka, trebao bi da probas neki bolji program za TV a koji pri tome u opcijama za snimanje ima i opciju da kompresuje dok snima odnosno da dobijas .avi fajl kao izlazni materijal. Naravno moras podesiti odredjene opcije za tip kompresije odnosno kvalitet i to je to.
Probaj recimo
ChrisTV
ili jos bolje, DScaler(dosta je komplikovan,
ali je kvalitet extra).

Na vrh
nunaVk View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nunaVk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2007 u 11:40
Pokusacu sa DSscaler.Inace koristim GBPVR i mogu vam reci da je program izuzetno kvalitetan osim naravno toga snimanja.Ima u njemu nekakva opcija da sam u odredjeno vrijeme transkodira snimljeni materijal ali je jos u probnoj fazi pa nisam bas najsretniji sa takvim rjesenjem.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,875 sekundi.