Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MP3 skraćivanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MP3 skraćivanje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
asolic5 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asolic5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MP3 skraćivanje
    Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 12:17
Pozdrav društvo.Mene zanima kako se zove program za PC preko kojeg mogu skraćivati veličinu MP3 pjesme kako bih je stavio na mobitel,i gdje mogu skinuti taj program.
Hvala
"This is a war, and we are Soldiers"
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 13:50
Ja koristim Easy CD-DA Extractor, sa lakocom mozes da kompresuje na 96 kbps ili da prebacis u neki drugi format. Ako ne nadjes da skines ja cu ti negde uplodovati za crackom

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 18:59
A koji mobitel imaš?
Možeš probat s ImTOO 3GP Video Converter 3, podržava hrpu video i audio pretvorbi i kompresija...
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 19:47
Vrlo je dobar i jednostavan za uporabu mp3cutterjoiner.
Lako ćeš ga naći preko G00gla.

Na vrh
asolic5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asolic5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 08:52
hvala momci
"This is a war, and we are Soldiers"
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2006 u 19:24
i cure...
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2006 u 23:36
na cure se uvijek zaboravi
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2006 u 15:47
malo je starija tema, al ja koristim mp3trim za rezanje melodija, dakle ostanu u istom formatu al se izreze zeljeni dio...
To sam ja...
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2006 u 23:24
ja sam instalirala taj programčć, ali ga treba registrirati pa jel znaš možda
register name i register code
svaki kraj je tek novi pocetak
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2006 u 00:03
sound forge.... mislim da se ova tema stalno pojavljuje il je to samo de ja vu...
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2006 u 01:12
evo program, meni sve radi, ima 200kb, neznam kakve kodove tebi trazi

20061223_011206_mp3Trim.rar
To sam ja...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.