| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mon Voyage D'hiver Aka My Winter Journey (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mon Voyage D'hiver Aka My Winter Journey (2003)Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2014 u 22:47 |
|
Mon Voyage D'hiver (2003) * My Winter Journey * ![]() IMDb Režija: Vincent Dieutre Scenarij: Vincent Dieutre Žanr: Drama Jezik: Francuski, Njemački Država: Francuska Trajanje: 104 min Itvan Kebadian ... Itvan Vincent Dieutre ... Vincent Andreas Staier ... The Pianist Christoph Pregardien ... The Tenor Daniel Sepec ... The Violin Jean-Guihen Queyras ... The Cellist Hubert Geiger ... Werner Jorg Neitzert ... Georg Walter Müller ... Ulrich Moje putovanje u zimu je uvršten u program Forum Berlinskog filmskof festivala 2003. Nemački režiser Vincent Dieutre u pratnji maloletnog sina njegovog bliskog prijatelja kreće na put u Berlin. U svom autobiografskom dokumentarnom filmu iz 2003 pod nazivom Mon Voyage d'Hiver (Moje putovanje u zimu) on se priseća svog života kao gey muškarca. Dieutre i njegov suputnik, Itvan, posećuju brojne prijatelje i znamenitosti, što sve ima specijalno značenje za 40-godišnjeg režisera na putu do nemačkog glavnog grada. Dok se par zbližuje, Dieutre preuzima paternalistički odnos prema dečaku koji otkriva samog sebe – delimično zato što želi da pomogne Itvan u njegovoj transformaciji u odraslu osobu, ali i kao sredstvo Dieutreovog sopstvenog legata. Prevod i takst za temu je uradio: mita53 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |