Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mom and Dad (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mom and Dad (2017)

Mom and Dad

Mom and Dad (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

83 min

Režija:

Brian Taylor

Scenarij:

Brian Taylor

Glavne uloge:

Nicolas Cage
  >  Brent Ryan
Selma Blair
  >  Kendall Ryan
Samantha Lemole
  >  Jenna
Joseph D. Reitman
  >  Homeroom Teacher
George Griffith
  >  Doctor
Lorena Diaz
  >  Nurse
Olivia Crocicchia
  >  Riley
Rachel Melvin
  >  Jeanne
Katie Stewart
  >  Runner
Katie Stewart
  >  Student
Anne Winters
  >  Carly Ryan
Zackary Arthur
  >  Josh Ryan
Bishop Stevens
  >  Crazed Dad Mr. Stevens
Angie Willmott
  >  Zumba Dancer
Nathaniel Sizemore
  >  New Father

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mom and Dad (2017)
    Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 00:32
Prevod je najavio Arbok ✨
Na vrh
Wolkomiritza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wolkomiritza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 16:56
Preporucujem ljubiteljima zanra, izmedju ostalog mojoj omiljenoj tetki Miri i omiljenoj sestri Bojani !!!
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:13
Inače volim ovako spaljene filmove, ali ovaj me baš i nije oduševio. Meni je osobno Get out par stepenica bolji film. 5,5/10
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:45
Nije mi se svideo film. E sad ne znaci da je los. Po mom ukusu nije svakako. A i Kejdza ne gotivim kao glumca. Vise ima nizerazreddnih filmova u poslednje vreme nego li dobrih.
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:54
Film ima samo jedan problem sro kvari sve a to je odvratna rock hard metal muzika koja je nesnosna...
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2018 u 15:36
Iskreno, sranje od filma!
Na vrh
Prckonja View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Prckonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2018 u 23:10
Film je zaista dobar horor, ali ne zato jer je dobar film, već samo zato jer predstavlja najodvratniju propagandu protiv porodice i normalnih ljudi. Ne sadrži u sebi apsolutno ništa osim širenja mržnje prema porodičnom životu.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 19:43
Iskreno, prekinuo sam nakon nekih 20-ak minuta i ne verujem da sam pogresio.A btw, ovakvim tempom, imacemo priliku da vidimo Kejdza i u nekom nasem filmu ili seriji ( to necu gledati ), bas kao sto je to primer bio i sa Medsenom. Na zalost, ali je tako iako sam bio i ostao Kejdzov fan, ali valjda nakon bankrota je poceo da prihvata sta god mu ponude.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 19:45
Iskreno, prekinuo sam nakon nekih 20-ak minuta i ne verujem da sam pogresio.A btw, ovakvim tempom, imacemo priliku da vidimo Kejdza i u nekom nasem filmu ili seriji ( to necu gledati ), bas kao sto je to primer bio i sa Medsenom. Na zalost, ali je tako iako sam bio i ostao Kejdzov fan, ali valjda nakon bankrota je poceo da prihvata sta god mu ponude.
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 20:57
Ovo djeluje tako  jeftino.
Samo su zamijenili pozicije "djeca-ubojice i roditelji-žrtve".
Jbt, ti holivuđanski scenaristi još su ljeniji od naših političara!
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2018 u 12:49
Odavno se zna da Kejdjovi filmovi poslednjih god. su tesko sranje. Ovaj ih je za klasu nadmasio
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2018 u 14:09
Sa recenzentom se često složim u mišljenju, mada nam se ponekad putevi i raziđu. Ukusi su različiti i recenzije subjektivne, a to uvek poštujem. Nakon serije teških promašaja zarekao sam se da više neću gledati film sa Nicolas Cageom, ali prekrših sopstveno obećanje upravo zbog ove pozitivne kritike. Kako sam se samo prevario...

Filmu dajem ocenu -10! Dakle, ne deset nego minus deset i jedan je od najgorih koje sam u životu pogledao. Postoji samo jedan razlog zbog koga nisam prekinuo projekciju nakon 20 minuta, a to je što mi je postalo zabavno i želeo sam mazohistički da izdržim do kraja i uverim se koliko nešto može biti glupo i uvredljivo za (prosečnog) gledaoca.

Ne zna se šta je ovde lošije i besmislenije - priča, scenario, režija, "kvalitetna" gluma, iritantna muzička podloga (pri čemu ne mislim na metal koga privatno volim i slušam), kamera,..., pa sve do po(r)uke koja nas valjda uči da nema gore robije od porodičnog života i ljubavi prema deci koja dolazi uz podrazumevano mnogo nervoze i generacijskog sukobljavanja!!?

Jednom rečju bukvalno sve je naopako u ovom pokušaju od filma i nema baš ničega što bi se makar smatralo prosečno dobrim i podnošljivim. Toliko je loš da je postao parodija samog sebe i kao takav je čak simpatičan za pogledati u neverici.
Na vrh
robi75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2018 u 07:04
Moram da reagujem...toliko je pogresnih stvari u ovoj recenzije da ne znam sta bih prvo ispravio...slazem se da prethodnim komentarom,film je uzasan...niko ne osporava tvoje pravo na misljenje ali ga iznesi u sto kracoj formi u vidu komentara ali kada neko drugi pises recenzije...ne ide to tebi..
Na vrh
win32 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj win32 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2018 u 20:43
Slazem se da Cage zadnjih godina glumi u dosta losim filmovima, ali ovo nije jedan od njih.
Ne mogu reci da je ovo neko remek djelo (ni pod razno), ali je odlican film u odnosu na sva ona smeca koja se danas snimaju (odmah mi pada na pamet npr. Maze Runner i sl. "biseri").
Tako da osobno mogu preporuciti film kada vam se gleda neki chill film u kojemu nema previse mudrovanja.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 19:41
win32, ok, mozda ga opet bude skinuo pa ipak odgledam do kraja, mozda.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2018 u 15:20
Ipak sam ga sinoć odgledao. I zaista nije nešto. Nekako film bez neke logike jer ajde kao nekakav virus ili slično gde roditelji žele da ubiju svoju decu, kroz flešbekove vidimo i tu krizu godina roditelja koje igraju Nicolas Cage i Selma Blair, ali zašto mi film nema nikakve logike je to što i ktoz te flešbekove vidimo nekakve hiper izlive besa kad Kejdž npr polupa bilijarski sto. Znači delovao je besniji pre tog nkakvog virusa nego za vreme. A i kraj, toliko zbrzan da nema logike, da ni sam režiser ne zna šta je hteo da kaže.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.