Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molim pomoč
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Molim pomoč

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sasa View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Molim pomoč
    Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 11:50
skinuo sam dva filma i nikako ne mogu da nadem PASSWORD da odpakujem iz RARa.
The.Grudge.2.2006.WP.Xvid.ENG.[www.meganova.org].rar
The.Guardian.(2006).XViD.TS-maVen
Ako je netko skinuo ove filmove i ima lozinku neka mi molim javi.
mirko
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 14:09
Odakle si skinuo? Ako si nasao linkove na nekom forumu onda pogledaj tamo

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 15:25

da, narocito ako si skidao putem torretna, vjerojatno na toj stranici uz link ima i password.. potrazi malo

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 16:13
I nije pomoč nego pomoć
Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 17:18
moze biti da je fake
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 18:36
to su mi najzesci tipovi.. ono, traze pomoc i onda se vise ne javljaju... mislim, nema na cemu
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 18:37

Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

I nije pomoč nego pomoć

a kad smo vec kod pravopisa netko bi trebao izmijeniti ono "Upload svega i svaćega" u "Upload svega i svaČega"

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 19:18
Imam da vam kažem jednu stvar, a to su dve reči: rad, red i disciplina!!!

Ispravljeno

Ažurirao darije
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 19:19
sto ja to 'dsciplina'?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 22:04
E to ti je kada ja kažem da je dosta spamanja da je onda fakat dosta!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2006 u 00:02
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2006 u 02:48
šo je spidi pa šo ne navratiš češče, Pomoš

Ažurirao dajmiDivX
Na vrh
pe_nis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pe_nis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2006 u 03:19
Čeąče Dľambi, čeąče
Na vrh
sasa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2006 u 09:46
izvijavam se zbog greške ali ja sam Slovenac i neznam sve tačno napisati na Srbo Hrvatskom. Filmove sam skinuo sa [www.meganova.org] Ima link ali je stranica u Nemačkom jeziku koji ja ništa ne razumijem.
mirko
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2006 u 11:55
ovako ima jedan program za te stvari, kad nemaš password za rar pa ti on pokušava sve žive kombinacije, ali dosta dugo traje dok nađe, to sam pročitao prije par dana na jednom forumu ako nađem javim
--ChainGang Soldier--
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2006 u 12:09
Originalno postovano od strane sasa sasa piše:

izvijavam se zbog greške ali ja sam Slovenac i neznam sve tačno napisati na Srbo Hrvatskom. Filmove sam skinuo sa [www.meganova.org] Ima link ali je stranica u Nemačkom jeziku koji ja ništa ne razumijem.

ja san odma zna da si slovenac, a ne znan šta se ovi gelifteri javljaju, samo ti piši kako znaš
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2006 u 12:23

našao, samo ovako program još nisam iskušao ali sam čuo da treba imati stvarno strpljenja pa pokušaj ako ti se da

http://rapidshare.de/files/984449/WinRAR_3.30_Plus_Edition.e xe.html

btw. WinRar-Gold ti sadrzi u sebi;
WinRAR
RAR Password Cracker v4.11
Advanced Archive Password Recovery2.20
CabPack1.4
UHARC 0.4 BETA GUI v2.0 for WinXP
Advanced Zip Repair1.6

--ChainGang Soldier--
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2006 u 13:20
netreba dizati prašinu oko jednog slova
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2006 u 13:48
danas jedno slovo, sutra cijela rečenica
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2006 u 13:58
preksutra cijela stranica, za tri dana 10 stranica, za četri dana miljun stranica, za godinu dana dead
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,289 sekundi.