| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
moja nova zvjercica |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: moja nova zvjercicaObjavljeno: 17.Ožujak/Mar.2010 u 23:09 |
|
uskoro moj novi laptop,
taman da izguram do kraja studija, a vjerojatno jos i duze. i3 procesor, odvojena grafika 3gige rama, i 320 giga disk za 4k kn... mislim da je i vise nego dobar =) http://www.notebookshop.com.hr/product.asp?id=4086 vase misljenje? |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2010 u 23:50 |
|
Zverčica moćno izgleda, uzdravlje se njome služio.
Trenutna cena u walmartu je $688, ali sa instaliranom sedmicom. http://www.walmart.com/ip/Acer-AS5740-5749/13723687?sourceid=1500000000000003142050&ci_src=14110944&ci_sku=13723687 |
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2010 u 23:55 |
|
iskren, pre*ebena mašina
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2010 u 23:56 |
|
ma meni OS ne treba, taman da dolazi samo sa DOSom bilo bi odlicno =)
inace taj model u walmartu ima gigu vise rama i blu ray, ali grafika nije na odvojenom cipu... tako da cijena dodje na isto (manje vise) inace nisam ljubitelj acera (moj prosli je bio custom made i odlicno je sluzio dok nije otisao na vjecna lovista), ali ovaj mi se svidja jer je lijep a i omjer ulozeno/dobiveno je vise nego dobar, pogotovo kada se uzmu u obzir ostali laptopi iz tog cjenovnog ranga |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |