| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mjenjam filmove |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Lamersis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 24.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mjenjam filmoveObjavljeno: 03.Rujan/Sep.2006 u 15:43 |
|
Uzimam sve filmove koje nemam a ovo je moja lista Javite se na pm ili email d_a_r_k_e_r@net.hr Ace Ventura 1,2 Adaptacija A knight's tale Alamo Ali G Animatrix Are we there yet Around the world in 80 days Austin Powers Avioni,vlakovi,automobili Balcancan Bebin odlazak u grad Bellboy Bitka za školu Black dog Blueberry Buffalo soldiers Charlie Chaplin-VELIKI DIKTATOR,MODERNA VREMENA,SVJETLA VELEGRADA Crni ljepotan Čvrsta ruka mira Četri sobe Dama i Skitnica Dobri Will Hunting Dodgeball Dogma Dozvola za brak Dozvola za Fockere Dr.Dolittle 3 Duplex Dva brata Elektra Europski žigolo Fantastic 4 Fast and Furious Fast and Furious-Tokyo drift Gospodar i ratnik Grrrrrrrrrrrrr Hanibal Harry Potter 4 + bonus disc Hellboy Herbie punom parom Herbie ponovno vozi Hitch Hitler konačni pad Homeword bound 1 & 2 Hrabri Pero Hulk Indiana Jones 1,2,3,4(bonus disc) Into the blue Inspector Gadget Ispovijedi opasnog uma Izbavitelji Jackass the movie Jackie Brown Ja,Ja i Irena Jurrasic Park 2 Kingdom of heaven Klokan Jack K-pax Kućna pravila Lisica i pas Lovci na djeveruse Malena MIB Mladi,ludi,zeznuti Mortadelo & Filemon MR.3000 Muškarac u kući Najluđi odmor Napad na policijsku stanicu 13 Na rubu Nestali za 7 sekundi New police story Od sumraka do zore Pancho Villa Pirati sa kariba 1,2 Planet tame Police academy Posljednja vožnja Posljednji pucanj Postman Pravi komad Rebound Revolver Ridickove kronike Resident evil Sekunda do smrti Serpico Schrek 2 +bonus disc Serenity Skidajte se do kraja Slackers Star wars 1,2,3,4,5,6 Spaceballs Stealth Strijelac Stuart mali 1,2,3 Submerged Super momčad Sve zbog Winn-Dixieja Šangajsko podne Šangajski vitezovi Tata moje bebe Taxi-americki Taxi 2 Tko je smjestio crvenkapici Tom i Jerry-više njih Today u die Top Gun Transporter 1,2 Van Helsing Vučje bratstvo War of the worlds X-men 1,2,3 Yohny English Yongary Zatvorski krug Zebra trkačica Zločesti djed mraz Žikina dinastija |
|
|
Keep your friends close but your enemies closer
|
|
![]() |
|
markiiii111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 13:02 |
imam 90% filmova i sve na dvd u i mjenam samo dvd-ove...iz zg sam |
|
![]() |
|
nikica008
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 19:36 |
|
kolko sam shvatio to je njegova lista
|
|
![]() |
|
Lamersis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 24.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 19:40 |
|
da to je moja lista tek sam poceo sa masovnim sakupljanjem tako da ih nema bas puno
|
|
|
Keep your friends close but your enemies closer
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |