| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2016 u 22:57 |
|
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
![]() Režija: Tim Burton Scenarij: Jane Goldman Žanr: Avantura, fantazija Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: ? Uloge: Eva Green Ella Purnell Samuel L. Jackson Kada Jacob otkrije tragove za misterij koji se proteže kroz različite svjetove i vremena, pronalazi dom gđice Peregrine za osebujnu djecu. Ali misterij i opasnost se produbljuju dok upoznaje stanare i saznaje o njihovim posebnim moćima. ![]() Ažurirao angels - 01.Sijecanj/Jan.2017 u 20:31 |
|
![]() |
|
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2016 u 13:51 |
|
Jacob Portman na prvi je pogled sasvim običan tinejdžer s Floride, koji se ni po čemu ne razlikuje od svojih vršnjaka. Jedina neobična stvar u Jacobovu životu njegov je djed Abraham, čovjek s tajanstvenom prošlosti koji Jacobu od djetinjstva priča čudnovate priče o domu u kojem je odrastao kada je kao Židov pred nacistima pobjegao iz Poljske. Iako je čitavog života Jacob mislio kako su djedove priče samo bajke koje mu je pričao kako bi ga zabavio, jedno ljetno predvečerje promijenit će mišljenje. Tog dana Abraham umire pod nerazjašnjenim okolnostima, a život ovog tinejdžera mijenja se iz temelja. Vođen djedovim posljednjim riječima Jacob pronalazi tajno pismo koje ga odvodi u pustolovinu života, na otok Cairnholm na kojem je njegov djed proveo djetinjstvo. Otok nema struju, ima samo jedan telefon i svega stotinjak stanovnika, ali su zato tajne koje skriva nebrojene. izvor:cineplexx Ažurirao Vvesko - 21.Srpanj/Jul.2016 u 13:53 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2016 u 00:47 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
XanaX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2016 u 18:34 |
|
Nema na cemu, uzivajte
![]() |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2017 u 18:00 |
|
Zanimljiv porodični film s čudovištima i neobičnom decom.
Priča o borbi neobičnih i onih koji žele to da im uzmu nije ništa novo, nisu ni neobičnosti ni čudovišta, ali opet, pakovanje je sasvim zadovoljavajuće za porodično popodne. Doduše, za decu s malo jačim stomakom, poput mojih. Šalim se, a i ne. Film nije strašan, sem uvodne špice koja je pomalo jeziva, ali nije ni šaren, veseo i lepršav. (Doduše, nisu ni današnja deca )p.s. Bilo je uživanje gledati Evu Grin. Nedostaje mi, otkako je završena Peni. |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2018 u 14:10 |
|
Odlično uradjeno. Veoma zanimljiv film, velika preporuka.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |