Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mindhunter (2017) |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(1)
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 02:29 |
Mindhunter (2017)
http://www.imdb.com/title/tt5290382/ Žanr: Crime / Drama / Triller Režija: David Fincher / Charlize Theron Država: USA Jezik: Engleski Glavne Uloge: Jonathan Groff,Holt McCallany,Anna Torv,Cotter Smith,Tyler James Larkin Radnja: Redatelji serije će biti David Fincher (Fight Club, Seven, Gone Girl) i Charlize Theron (Mad Max, Prometheus, Monster, ali to sve kao glumica), te naravno kao svi mi od Finchera očekujem vrhunsku seriju.
Što se tiče glumaca i tu će biti par poznatih lica kao što su Jonathan Groff (American Sniper, Frozen), Holt McCallany (Fight Club, Gangster Squad, Alien 3, Sully) i Anna Torv (Fringe). “Mindhunter” je nastao po istoimenom romanu Marka Olšakera (Mark Olshaker) i Džona Daglasa (John E. Douglas), čija radnja je smještena u 1979. godinu i prati dva FBI agenta, koji su na zadatku analiziranja psihologije serijskih ubica, sa ciljem nalaženja načina razumijevanja i sprečavanja budućih zločinaca iste vrste. Trailer: Ažurirao marko99119 - 06.Rujan/Sep.2017 u 02:51 |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58394 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Izbaciće čitavu seriju 13. oktobra, može se odgledati u komadu ...i Fincher radi tri epizode! (obično taj kalibar reditelja radi samo pilot, dakle može da bude praznik serija)
|
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Baš to jedva čekam ma Netflix mi se počeo sviđat u zadnje vrijeme... Da pilot,drugu i desetu
Ažurirao marko99119 - 04.Rujan/Sep.2017 u 02:40 |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58394 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sjajno, zbilja, živimo u vrlo zanimljivoj televizijskoj epohi. Svojevremeno sam mislio (istina, s pravom) da je HBO televizijska "revolucija", no kako vreme teče, sve je više konkurencije, ne stižem da ispratim sve ono što vredi Evo, da nisi ti otvorio temu, ladno ne bih ni znao za ovo čudo.
|
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ja sam mislio da tema već postoji za ovu seriju jer ipak ovo se ne propušta...a trailer je vani već dosta...
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
Samo ti nas obaveštavaj, piše se na svim stranama, pa se i propusti kakva eto potencijalno bitnija serija (ili film) U mom slučaju ne čudi što nisam znao ranije za Mindhunter, ne pratim trailere više...ili mi kažu previše ili me navode na pogrešnu stranu ili pa prikažu ono jedino što vredi...lakše mi je da me iznenadi serija/film nego da se upuštam u bitke sa trailerima
|
|
markioni-sicx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 11.Listopad/Oct.2016 Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
beton
|
|
boris-petkovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 31.Sijecanj/Jan.2017 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 18 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Hvala puno payutti na trudu i vremenu !
|
|
srborus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 03.Ožujak/Mar.2014 Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
jedna od najboljih serija u poslednje vreme...preporucujem!!
|
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1895 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Nedvojbeno, serija godine. Posve različita od onog što smo naviknuti gledati kao krimi serije... Dakle, može se, treba samo vremena i volje. Glumci - izvanredni.
|
|
zoran-plibersek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 24.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
odlično
|
|
korleone
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Pridružen: 31.Listopad/Oct.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Od Finchera uvek očekujem nešto posebno, a u ovom slučaju nam je dao možda i najbolju seriju godine. A što je najvažnije, drugačiju od svih. Prezadovoljan sam.
|
|
bokidante
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 05.Rujan/Sep.2011 Status: Offline Points: 63 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Vrhunska serija! 10/10
|
|
Wida
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: River Styx Status: Offline Points: 459 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Znači skidamo to.
|
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8767 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Djeluje zanimljivo...
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
jocoiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Celje Status: Offline Points: 91 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
čekam sve titlove pa da gledam sve u dva dana
|
|
hadzostrogi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 22.Listopad/Oct.2007 Lokacija: Netherlands Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Izgleda zanimljivo, nema titla za 8. epizodu.
|
|
katunian
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 20.Ožujak/Mar.2010 Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Jaka sedmica , skoro do 8 da dosegne al toliko je spora da joj je 7 jaka prava ocjena . Gluma odlicna , radnja neobicna . Minusi , previse sporo i mislim da je vise neki dokumentarac nego serija , jer 80% serije se bazira na psiholoskom profilu ubice kao i psiholoskim izrazima , opservacijama tako da za gledanje ove serije , preporucujem da se prvo zavrsi neki kurs iz psihologije ili neceg slicnog)
|
|
rradovan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 15.Lipanj/Jun.2012 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni izgleda vrlo dobro, doduše, tačno je - sporo, ali sa vrlo interesantnom temom i pristupom koji i ne podrazumevaju akciju. Fabula ide u neočekivanom smeru, pretpostavka je da sledi duga sezona gde će glavni lik, kao neka vrsta odmetnika, biti još glavniji odmetnik.
|
|
rradovan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 15.Lipanj/Jun.2012 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ispravka prethodnog: Pretpostavka je da sledi DRUGA sezona.
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |