Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Miloš Biković ima novu špijunsku akciju (21.02.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Miloš Biković ima novu špijunsku akciju (21.02.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Miloš Biković ima novu špijunsku akciju (21.02.2025.)
    Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2025 u 11:26
Daklem. Moćiće da se gleda. Tj. Gledaću. Jednom prilikom Voja Brajović je rekao jednu glumačku rečenicu '' Balkan, šupak sveta'' i bio je čovek u pravu 100%. Nego, baš vezano za ove naše ex yu prostore, da pohvalim Bikovića. Eto, napokon ću ga gledati u nekm ruskom projektu. Eto, nema veze, nije Hollywood a i ne patim od toga ali eto ''nadmeni'' Balkanac ipak u Rusiji nešto i snima ) Jeste da nisam njegov fan ali mislim da je bolje kao on što ovako ima role u Rusiji kao ovaj projekat ili serija Krylya Imperii koju mi je preporučila pripadnica lepšeg pola i prevodilac LjubicaSP, ali zaista bolje ovako u Rusiji nego nekii naši tj. ex yu prostori koji otišli na zapad a imaju nekakve came-kameo uloge ili i ne progovore ni reč. Iako nisam njegov fan, bravo za Miloša ) A i u nedostatku materijala gledaću ga i u drugom delu Južni vetar - Ubrzanje i u serijama Južni vetar i Južni vetar - Na granici, moraću da prekršim svoje obećanje da više ex yu projekte neću gledati ali eto šta da se radi. Čak mi sledeće na repertoaru za gledanje još dve sezone one serije Ubice mog oca. Tu sam seriju prvo ne samo pohvalio nego mi se čini i nahvalio a sad mislim sasvim nešto kontra ali eto.... Inače, Miloš Biković je jednom prilikom reklamirao onu BigPizza, izvinjavam se ako reklamiram jer to m nije namera, ali zna li neko šta se dešava ili šta se desilo, dogodilo sa BigPizza jer niti mogu da ih kontaktiram na mejl a vidim malo malo pa zatvaraju lokal ovde pa lokal onde....To je ono kad neko bude ''in'' pa preteraju saa cenama gde samo estrada i slični mogu priuštiti za svoj džep pa puknu. Umesto da su imali pristojne cene pa da i dan danas rade i da imaju svoje mušterije. Ali eto, Miloš Biković ih je reklamiroa pa.... I da, u Rusiji na žalost, takođr vlada diktatura kao i u Turskoj i ovde kod nas a narod nikad ništa da uradi. Ovde idu dokonjaci u nekakve protesne šetnje a mirne demonstracije ne postoje. Tko se ne skida vlast. Ovo što rade studenti u Srbiji je već neka vrsta egzibicionizma. Možda ispadam sarkastičan ali sam realan ) I toliko od studentima, gde je jedan od njih dao izjavu za tv ''jedna žena'' umesto da je rekao ''jedna gospođa''. Ali eto, toliko o kulturi ) A i danas-sutra će neko od njih koji su pekli prase za manje od 24h i št su im iznosali nekakve sutlijaše i gulaše možda i završiti u nekom rijalitiju ) Jer tako će nešto i zaraditi jer danas sutra i da završe fakultete, pa većina njih čće se baviti nečim sasvim stotim. I inače, čemu nošenje obeležja, tipa pajkače i zastave kad je ovo unutrašnje nešto. Svašta. Izvinjavam se gde sam otišao a tema je bila lglumac Miloš Biković i ovaj ruski projekat koji ću staviti na spisak, naravno ukoliko bude preveden i kad bude preveden. Bilo to od strane LjubicaSP, tplc, carnojevic.... U svakom slučaju, ja ću gledati ovaj film a vi ?
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2025 u 11:47
Ta rečenica je imbecilna na toliko različitih načina da je to tragikomično. Ni jedan prostor nije šupak sveta, ljudi ga znaju praviti takvim a čak i njima ne uspeva odveć, jer i ljudi ima svakakvih i to je uostalom i lepota čovečanstva, kao uostalom i ma kog prostora koji je imao tu nesreću da ga nastanimo, jbg takvi kakvi smo.
Paskaljević, iako ok autor, je samo čovek, i to onakav koji je živeo na relaciji beše Francuska-Juga, i kao takav, sa pride svojim životnim putevima, nije baš neko ko se silno razume bilo u Balkan, bilo u šupak, bilo u ljude kao takve, da bi se toliko generalizovalo. Pa makar to izgovarao poremećeni lik pukog filma. Bure baruta ionako maši toliko poenti, jer ljudi nisu takvi, ružniji su, prljaviji, sa više gluposti i zla, kao i što su lepši, nesebičniji, otvoreniji, jaka muda doći iz pizde marerine (ne tek Paskaljević već i scenarista) , dodirnih tačaka nemati sa ulicom, autsajderima, praviti mahom nerealistične vinjete tobože balkanskog sivila, gurati u usta likovima imbecilne fraze, fino je za festivale, tamošnju publiku koja može da kupuje te gluposti jer podjednako veze nema sa ovdašnjom realnošću. Selektivno izvlačenje zaključaka o čitavom prostoru, raji, njihovoj dinamici, stradanju, tami u nama, come on, to je nezrelo u, rekoh, svakom meni zamislivom smislu. To da film može biti efektan, likovi zanimljivi, je nešto sasvim drugo, ne moramo tražiti nekakve šatro istine u njima,tek ne bih hvalio ni ono najpogrešnije u filmu/priči. Kvari mi utisak ali podnošljivo je to filmsko iskustvo, često mučno u pozitivnom smislu, meni dakle dovoljno.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2025 u 12:19
To mi je kao da se grupa životinjica satera uza zid, zlostavlja, ugrozi, potom one počnu lučiti hormone, srati, pesti se jedne drugima na glavu, preplašene, sjebane, divlje, grizu jedne druge,pokušavajući što da pobegnu užasu i strahu, što sebično, genetski želeti da opstanu, makar izgazili one pored sebe, tako u krvi i svojim govnima, i onda se neko nađe šatro pametan da im kaže da su eto u šupku, vidi kako ima lepih životinjica koje su ušuškane u fotelji, nigde krvi i govana. Pa ćemo izvući tako kakvu podjednako retardiranu rečenicu, kojom tobože opisujemo šatro realnost. Te iste životinjice možda vole do smrti, imaju sposobnosti da budu nežne i tople, da gledaju svoja posla u prirodnim uslovima, jbg divlje kao i sve druge. Kakav šupak sveta, kakve isključivo idiotarije u nama, otkud tek da postoji samo to oko nas. Zna Balkan biti tamni vilajet, gori od takve postavke, to je samo film, nerealističan i po pitanju zla, i po pitanju lepote u nama.

Ažurirao puppet_master - 21.Veljaca/Feb.2025 u 12:50
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2025 u 13:11
Ti beogradski samo piši btw 😂 ovako ja često, nije lično, nisi ti izmislio tu frazu, niti je iole bitno volimo li iste stvari u filmovima, meni ionako nije mesto na ovom forumu 😂 daleka su mi razmišljanja, vazda bih ja nešto sačuvajbože svoje 😂 a i jedva da pogledam išta ovih sedmica, niti mi je stalo do toga da piskaram ili pa silno čitam šta ko pa kaže 😂 Um mi luta, pride i na nekim pedesetim stranama ionako 😂 tako je nevažno šta mislim i kako osećam filmove, ne mogu ti opisati.

Hajde da ne bude sve off, neopisivo me ne zanima tek film iz teme, kakav tek Biković, nisam gledao ništa sa njim ionako, dalek je to meni univerzum, bejaše neki "fudbalski" film, to tek počeo, ne znam ni ko je Biković bio tamo, ne sećam se ni detalja, ne podnosim fudbal, davi me to sve, poslednju celu tekmu, sa koliko-toliko pažnje, gledao još osamdesetih kao dete, dosadno nesnosno bilo i tada, nisam ni čitao članak, standardno 😊
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2025 u 13:39
Tko je Miloš Biković?
T K O?
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2025 u 13:47
Mizi a tko si ti nikako da saznam hehe nikako ono pivo da se popije.
Sto se tice ovog filma ,ja cenim rad Bikovica ali ovo sigurno necu gledati sta znam ova tema mi je skroz strana,te spijunske ne gledam nikako .
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2025 u 19:31
Ma ja sam Viši inspektor Bešević!

Pićemo pivo, samo da malo otopli, tamo maj-jun, pošto je prošle godine u ovo vreme bilo toliko toplo da sam uveliko pio pivo i kosio travu i gledao kajsiju kako cvjeta, i ostalo cvijeće kako se prerano šareni, tako da esencijalno pitanje glasi "Hu iz d madafakin Bikonjić Lošmi?"
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 11:51
Ma ja sam čuo, zbilja, za ime, nego prosto ne gledam friškije Yu filmove.
Uz to neko na forumu reče nešto tipa "Biković reklamira zemlju bolje neko (beše) predsednik" 😂😂😂 Tu smo negde on i ja završili našu kratku pričicu. Ljudi reklamiraju odvajkada bizarne stvari, na još bizarnijim podnebljima pride, a neke razlike su, rekoh, nepremostive, i tu ne treba siliti išta. Svakome svoje ♥️
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.