Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Miki (2024) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Wuk86 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Ožujak/Mar.2008 Status: Offline Points: 858 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2024 u 17:35 |
Dobar film, zanimljiv. Malo svežine, da se bar na trenutak rešimo holivudskog mulja, u kojem se sve više davimo.
|
|
![]() |
|
HiDe ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 02.Studeni/Nov.2012 Status: Offline Points: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konačno nešto da valja.
|
|
![]() |
|
Chango ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Pridružen: 30.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Skopje Status: Offline Points: 20 |
Slažem se u potpunosti. Da razbijemo monotoniju. Nadam se da će se snimiti i drugi deo, jer kraj filma tako nagoveštava.
Ažurirao Chango - 13.Prosinac/Dec.2024 u 22:12 |
|
Chango
|
|
![]() |
|
rodjo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 14.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Slovakia Status: Offline Points: 7 |
Stvarno dobar film ,gledao sam ga u bioskopu a nastavak bi trebao doci 30.01.2025 a zove se ČERNAK, u sustini to je jedan film samo podeljen na pola.
Ažurirao rodjo - 16.Prosinac/Dec.2024 u 23:53 |
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 49 |
Složio bih se i ja da napokon neki dobar film. I mislim da će nam ove kinematografije biti poslednja odstupnica koje nam Hollzwood servira već poduže vreme. Znači, dibar film, istinita priča. I slovaci naravno imaju svvoje likove za filmove. Naravno, iako je film dobar, ne govorim o glumi ili produkciji nego za sam film kako se vidi ili bolje da se izrazim, kako odiše ta istočna evropa i kako je ipak zapad zapad a istok istok i od toga se ne može pobeći. Nisam znaoi da če se snimati i drugi deo i to me raduje, a saznao sam preko brata koji je odmah gledao preko mobilnog info o glavnom liku pa je obavestio mene i kevu. Jer mi u kući baš volimo istinite priče, pa odmah nakon nekog takvog filma burazer pogleda mob pa nam javi o tom nekom gde je šta je da li je živ i tako to. Preporuka za film
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9012 |
Pa, ko voli da vidi raspad sistema koji koriste kriminalci u Slovačkoj, i pritom da nema tu mnogo filozofije i razmišljanja , surovi su i brutalni, ali mislim da treba sačekati nastavak (čudi me da nije tv mini-serija) pa pogledati ako vas interesuje. Žanr pa nije triler, ovde bi bili nabrajani kao što bi stajali kod filma npr. American Gangster i sličnih ostvarenja. Ko ne voli, naravno preskoči. Hvala za prevod!
|
|
![]() |
|
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 662 |
Prijatno iznenadjenje.Svideo mi se film.Deluje uverljivo i sirovo.
|
|
![]() |
|
Mejep ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Svibanj/May.2020 Status: Offline Points: 261 |
Досадан филм. До бола.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |