Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Miki (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Miki (2024)

Miki

Miki (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

triler

Trajanje:

106 min

Režija:

Jakub Kroner

Scenarij:

Miro Sifra

Glavne uloge:

Gusztáv Dietz
  >  Lojzo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Miki (2024)
    Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2024 u 17:35
Dobar film, zanimljiv. Malo svežine, da se bar na trenutak rešimo holivudskog mulja, u kojem se sve više davimo.
Na vrh
HiDe View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj HiDe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2024 u 21:19
Konačno nešto da valja.
Na vrh
Chango View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Chango Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2024 u 22:01
Slažem se u potpunosti. Da razbijemo monotoniju. Nadam se da će se snimiti i drugi deo, jer kraj filma tako nagoveštava.

Ažurirao Chango - 13.Prosinac/Dec.2024 u 22:12
Chango
Na vrh
rodjo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj rodjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2024 u 23:45
Stvarno dobar film ,gledao sam ga u bioskopu a nastavak bi trebao doci  30.01.2025 a zove se ČERNAK, u sustini to je jedan film samo podeljen na pola.

Ažurirao rodjo - 16.Prosinac/Dec.2024 u 23:53
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2024 u 21:19
Složio bih se i ja da napokon neki dobar film. I mislim da će nam ove kinematografije biti poslednja odstupnica koje nam Hollzwood servira već poduže vreme. Znači, dibar film, istinita priča. I slovaci naravno imaju svvoje likove za filmove. Naravno, iako je film dobar, ne govorim o glumi ili produkciji nego za sam film kako se vidi ili bolje da se izrazim, kako odiše ta istočna evropa i kako je ipak zapad zapad a istok istok i od toga se ne može pobeći. Nisam znaoi da če se snimati i drugi deo i to me raduje, a saznao sam preko brata koji je odmah gledao preko mobilnog info o glavnom liku pa je obavestio mene i kevu. Jer mi u kući baš volimo istinite priče, pa odmah nakon nekog takvog filma burazer pogleda mob pa nam javi o tom nekom gde je šta je da li je živ i tako to. Preporuka za film
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2024 u 10:27
Pa, ko voli da vidi raspad sistema koji koriste kriminalci u Slovačkoj, i pritom da nema tu mnogo filozofije i razmišljanja , surovi su i brutalni,  ali mislim da treba sačekati nastavak  (čudi me da nije tv mini-serija) pa pogledati ako vas interesuje. 
 Žanr pa nije triler, ovde bi bili nabrajani  kao što bi stajali kod filma npr. American Gangster i sličnih ostvarenja.
Ko ne voli, naravno preskoči.
Hvala za prevod!
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2025 u 09:18
Prijatno iznenadjenje.Svideo mi se film.Deluje uverljivo i sirovo.
Na vrh
Mejep View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mejep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2025 u 09:54
Досадан филм. До бола.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.