| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Meu Nome Não É Johnny (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Meu Nome Não É Johnny (2008)Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2013 u 18:00 |
|
Meu Nome Não É Johnny (2008) * My Name Ain't Johnny * ![]() IMDb Režija: Mauro Lima Scenarij: Guilherme Fiúza, Mariza Leao Žanr: Biografija, Krimi, Drama Jezik: Portugalski Država: Brazil Trajanje: 124 min Selton Mello ... Joao Guilherme Estrella Giulio Lopes ... Pai de Joao / Joao's father Júlia Lemmertz ... Mae de Joao / Joao's mother Felipe Severo ... Joao criança / child Breno Guimaraes ... Policial Federal 1 Ellan Lustosa ... Policial Federal 2 Gillray Coutinho ... Advogado / Lawyer Renato Cléo Pires ... Sofia Arthur Lopes ... Joao adolescente / teen Film je snimljen prema istinitoj priči o Joaou Guilhermu Estrelli ("Johnny"), mladiću iz srednje klase, koji je vremenom postao veliki diler kokaina u Rio de Janeiru u ranim 1990-im. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |