| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Metéora Aka Meteora (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Metéora Aka Meteora (2012)Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2014 u 21:21 |
|
Metéora (2012) ![]() IMDb Režija: Spiros Stathoulopoulos Scenarij: Spiros Stathoulopoulos, Asimakis Alfa Pagidas Žanr: Drama, Romansa Jezik: Grčki, Ruski Država: Njemačka, Grčka, Francuska Trajanje: 82 min Theo Alexander ... Monk Theodoros Tamila Koulieva-Karantinaki ... Nun Urania Giorgos Karakantas ... Flutist Dimitris Hristidis ... Hermit Stelios Mavroudakos ... Shepherd Zoe Stathoulopoulou ... Spiritual Mother Aleksandra Siafkou ... Nun Vasso Zouboulidou ... Nun Alexia Prassa ... Nun Priča o uzbudljivom i burnom susretu mladog i marljivog monaga Theodorasa i monahinje ruskog porijekla na vrhovima monolitnih stijena u Tesaliji. Prevod je najavio: jovandekab |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2014 u 17:10 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2018 u 19:07 |
|
Odgovara i za verziju Meteora (2012).DVDRip.XviD-české titulky od 1.1 Gb
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |