| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Metallica Through the Never (2013) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2018 u 22:43 |
|
Slušam nešto od kad znam za sebe. Uvek je tu bio stric sa njegovim pločama i sveprisutni radio. Beograd nije daleko, imam dosta familije i samim tim i prenoćište od Mirijeva, centra pa do Zemuna. Najbolja varijanta je ona kad stavimo pare na gomilu za gorivo i ne zavisimo od prevoza. Najlepše mi je bilo kad slučajno nabasam na nekog čovu za kog nisam ni znao da psotoji. NIkad neću zaboraviti te ljude koji su došli da bi svirali ispred par stotina ljudi. Mislim da ću Džona Hamonda pamtiti dok sam živ ne samo zbog muzike već i zbog rukovanja posle koncerta. Rukovao sam se posle toga sa tesarima, drvosečama, zidarima i razmotaznim šljakerima i niko nije imao takvu ručerdu kao on. On je živa bluz legenda sa biografijom koja bi nadmašila bilo koji filmski scenario. Bluzeri i džezeri žive na svojoj planeti i to ih izdvaja od ostalih (be)smrtnika. Imao sam tu sreću da stasam bez neta i da imam tu slobodu da cunjam gde hoću. Uslov je bio da nemam problem sa milicijom, da škola ne trpi zbog toga i da sam finansiram sve ono što ne pokriva džeparac. Mogu da dodam da je analogni svet bio mnogo bolji od digitalnog upravo zbog toga što si morao malo da se pomučiš da bi došao do nečega. Žao mi je što nisam bio ni na jednom koncertu Metalike i što ih nisam video i čuo uživo. Nisam bio u Srbiji i to je neka druga priča. Pisao sam ovde o njihovom eksperimentu koji nije uspeo i koji mi se nije dopao. Izgleda da nisam jedini kome se ovaj izlet nije dopao. Muzika je bila i ostala ozbiljna rabota. Ima šarlatana, profesionalaca i entuzijasta koji vi mogli da podignu naraod na neku bunu i neposlušnost. Bilo je slučajeva koji pobijaju takvu mogućnost. Najbolji primer mi je slučaj Džejms Brauna koji je tako lepo (zlo)upotrebljen u smirivanju rasnih nemira koji su poput talasa zahvatili Ameriku krajem šezdesetih godina prošlog veka. Neki istinski genije se setio da poveže što više tv kuća koje su sve zajedno prenosile uživo koncert kuma soula. To je ipak neka druga priča. Nemam ništa protiv bilo čije šabanerije i želje za zaradom. To ne znači da ću hvaliti carevo novo odelo onda kad je car go. Ničiji put nije ravan kao strela, skretanja su redovna i ja pojedince cenim još više kad i ako uspeju da pobede sebe i to anuliraju. Opet sam skrenuo sa teme. |
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2018 u 23:41 |
|
|
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |