Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mensa IQ test - ukljucite se!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mensa IQ test - ukljucite se!

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 18:24
138 ali sam se žešće provaljivao kod onih gde fale po dva...
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 23:04

@darije: pa ja sam odmah znao tvoj IQ...Smile BTW, je l' znas onaj vic, smanji ribu, pobicu djake...Big smileBig smileBig smile

Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 01:40
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Pa, vidi... proceni sam... Mene su neki prijatelji, koji su inače članovi mense, zvali da idem na testiranje... Koje, uzgred, košta oko 50€, ako se ne varam... I ja sam odgovorio: "Pa, ako je potrebno da nekome platim 50€ da bi mi on rekao da sam pametan, to znači da sam ordinarna budala..." Reductio ab absurdum... Ovako, znam i sma da sam pametan, a ostala mi je lova u džepu... Što znači da sam zaradio 50€...[IMG]alt="Big smile" src="http://www.divx-titlovi.com/Forum/smileys/smiley4.gif" align=absMiddle>[IMG]alt="Big smile" src="http://www.divx-titlovi.com/Forum/smileys/smiley4.gif" align=absMiddle>[IMG]alt="Big smile" src="http://www.divx-titlovi.com/Forum/smileys/smiley4.gif" align=absMiddle>

koliko ja znam ne placa se toliko, manje, cak mislim daje je po fakultetima jos manja cifra li se ne placa uopste

Vas IQ bi mogao biti oko: 135

Ažurirao Vedder - 14.Veljaca/Feb.2007 u 01:41

Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 17:04

123 ....
Desava se i najboljim
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 22:52

Ljudi to je samo navlaka da vas navucu da idete na zvanicno testiranje i ispljunete pare iz dzepa. Postupite kao Johny, dakle, pamet u glavu a lovu u dzep.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2007 u 00:28
a bas, kao da je to ne znam kakva lova par desetaka kuna.. necemo pretjerivat;)

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2007 u 01:20
jbt ovde sve intelektualci!
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2007 u 09:21

prije ce biti da test nije korektno bazdaren

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2007 u 14:04
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

<FONT style=\": #333333\">prije ce biti da test nije korektno bazdaren

To je to. Od nas deset četvoro je dobilo rezultat 141. To mi je bilo sumjivo. da ne pričam što niko, kako god klikao, nije dobio ispod 100.
Bila je na Forumu.hr jedna duža i ozbiljnija varijanta, ali nisam uradio do kraja..     
Na vrh
sliki777 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sliki777 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2008 u 23:40
    ako itko više otvara ovaj post ja sam roknuo na oko
159. ne znam u cemu je fora.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.