| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Meni jedan od omiljenih..Cristian the lion |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Meni jedan od omiljenih..Cristian the lionObjavljeno: 10.Prosinac/Dec.2009 u 17:17 |
|
Nisam znala koji da izaberem,u svakom je nesto lepse i bolje od onog drugog,ko zeli pogledace sve,prelepo i neverovatno umiljato...uh sta bih dala da mi je jedan ovakav momenat u zivotu... Ažurirao jecaDJ - 10.Prosinac/Dec.2009 u 17:43 |
|
|
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
|
![]() |
|
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2009 u 18:05 |
|
Predivno je draga, doči ću ti ja i izmazit ću te, isliniti, skakati po tebi. Imat ćeš nevjerovatan momenat u životu
![]() Šalu na stranu super je fora kad mu stavi šapu na rame i ona kad im se zaleti u zagrljaj. ![]() |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2009 u 18:31 |
|
I meni je ovo jedan od dražih snimaka...svako malo ih puštam sebi na youtube
Edit: meni je ovo najdraži snimak Ažurirao bojanadj - 10.Prosinac/Dec.2009 u 18:38 |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |