| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mein Freund aus Faro aka To Faro (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mein Freund aus Faro aka To Faro (2008)Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2014 u 21:28 |
|
Mein Freund aus Faro (2008) * To Faro * ![]() IMDb Režija: Nana Neul Scenarij: Nana Neul Žanr: Drama Jezik: Njemački, Portugalski Država: Njemačka Trajanje: 87 min Anjorka Strechel ... Mel Wandel Lucie Hollmann ... Jenny Schmidt Manuel Cortez ... Nuno Florian Panzner ... Knut Wandel Tilo Prückner ... Willi Wandel Isolda Dychauk ... Bianca Kai-Peter Malina ... Bernd Philipp Quest ... Malte Julischka Eichel ... Vicky Sanjarka Mel ne može dočekati da napusti posao i ode u omiljeni Portugal. Kada ima saobraćajni sudar sa prelijepom Jenny, zaljubi se na prvi pogled, no postoji jedan problem, naime, Jenny misli da je Mel muško. Prevod je uradio: a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |