Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Megan Foks: Spavala sam samo sa dvojicom!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Megan Foks: Spavala sam samo sa dvojicom!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Megan Foks: Spavala sam samo sa dvojicom!
    Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2010 u 17:04
Iako je među najseksepilnijim ženama na planeti, glumica kaže da je "one stvari" radila sa samo dvojicom muškaraca.

U intervjuu za "Harpers Bazar", Megan Foks (23) je otkrila da je seksualne odnose imala samo sa svojim sadašnjim dečkom Brajanom Ostinom Grinom i prvom ljubavlju iz tinejdžerskih dana.

"Ne mogu da imam seks sa nekim koga ne volim. Nisam čak ni bila blizu seksa za jednu noć jer mi se to gadi".

Iako je u sve ovo teško poverovati, Megan tvrdi da je to istina i da njen život i nije tako uzbudljiv.

"Iako ljudi o meni imaju sasvim drugačiju sliku, ja sam jedna obična žena koja živi sa svojim dečkom i njegovoj osmogodišnjoj ćerkici čita bajke pred spavanje."

(MONDO)

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2010 u 18:12
ja joj verujemAcaNholivudROFLROFL

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2010 u 18:15
Ma daaaaaaaaj teaseROFL
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2010 u 18:22
Ne piše da li dvojica nedeljno ili...LOL
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2010 u 18:40
e kakva kobila,a mene nije spomenula,mislim stvarno LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2010 u 18:58
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

i njegovoj osmogodišnjoj ćerkici čita bajke pred spavanje."

čitaj: osmogodišnja ćerka = svetska javnost. LOL
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2010 u 21:52
Koja je ona rospija Angry I meni je isto rekla na prvom sastanku LOL Inače, ne bih imao ništa protiv da me ona ušuška i pročita mi priču za laku noć Big smile (po mogućnosti onu koju Ashtray čita ocu u "Don't Be A Menace..."grin)
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2010 u 21:56
mozda je mislila da su je pitali sa koliko njih je bila istovremeno... mala je nesto permutovala...
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2010 u 21:57
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

e kakva kobila,a mene nije spomenula,mislim stvarno LOL

Kako nije:

Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

osmogodišnjoj ćerkici čita bajke pred spavanje.

LOL

Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Koja je ona rospija Angry I meni je isto rekla na prvom sastanku LOL

Ja sam mislila da su svi muškarci do sad naučili da su "večito drugi" LOLLOLLOLLOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2010 u 22:04
ja sam vecito zadnji,a ne drugi,drugi bar doceka red,a ja nikad LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2010 u 22:13

Pa...doooobrooo....nije ni to toliko loše.....čula sam da ima devojaka koje vole nevine momke LOLLOLLOLLOL

Ažurirao bojanadj - 04.Ožujak/Mar.2010 u 22:14
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2010 u 22:16
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Pa...doooobrooo....nije ni to toliko loše.....čula sam da ima devojkaka koje vole (ne)nevine momke LOLLOLLOLLOL

ha ha,nesto mi zapalo u grlo od smejanja LOLLOL,zaboravila si ono u zagradi LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
asset View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asset Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2010 u 20:59
megan fox= plastic surgery
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 02:17
a sta je to plasticno na njoj ?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.