Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Megalopolis, Supergirl, Mortal Kombat 2, Sydney Sweeney (15.05.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15.Svibanj/May.2024 u 15:19 |
čeka nas još jedna godina holivudskih promašaja
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 72491 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vala od prošle filmske godine nije lako biti grđi, no videćemo, svašta nešto je moguće danas
![]() |
|
![]() |
|
IvanBM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 17.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Points: 286 |
Hoće se Fonda pojaviti kao neka cameo uloga u Barbarelli?
Megalopolis možda bude solidan
Mortal Kombat mi je bio prvi ok, možda bude i drugi
Rhaenyra Supergirl Targaryen mi se čini zanimljiva kombinacija
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 9548 |
Pa i ja isto mislim da Megalopolis moze da bude dobar, dok se ne pogleda nista, mada Coppola odavno nije snimio nesto dobro. Barbarella mi je ostao u secanju, pa i kad urade ko zna ko ce da gleda. Mortal Kombat volim igricu, i oni prvi su mi bili dobri, pa je bila i serija , pa animirani koji su mi dobri, ali se na njega cekalo, pa i nastavak ko da je ne znam sta, Ostalo necu ni da gledam, pre cu npr. Cronenberga, Cassela, i ostale koji su bili u najavama, bilo je podosta. |
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 784 |
Od Megalopolisa očekujem nešto i nadam se da će ispasti u skladu ili malo iznad očekivanja. Sa druge strane već mi se na glavu popeo nenormalan hype oko Sydney Sweeney čiji je najveći adut (navodno) prirodno poprsje, a ljudi se ponašaju kao to nikad nisu videli ili da ga niko više nema
![]() |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1787 |
Ako je Megalopolis sniman po knjigi Kinga, biće njesra.
Od Mortala ne očekujem nathing, jer mi je prvi deo bio mlak. Ovo treće ide u smeće. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |