| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Meet Me in St. Louis (1944) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
KarolinaV
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Meet Me in St. Louis (1944)Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2015 u 01:49 |
|
Meet Me in St. Louis (1944)
![]() Žanr: Komedija, Drama, Obiteljski, Mjuzikl, Romantika Trajanje: 113 min Država: Sjedinjene Američke Države Jezik: Engleski Režija: Vincente Minnelli Scenarij: Irving Brecher (scenarij), Fred F. Finklehoffe (scenarij), Sally Benson (roman), Victor Heerman (scenarij) (nepotpisan), William Ludwig (scenarij) (nepotpisan), Sarah Y. Mason (scenarij) (nepotpisana), Doris Gilver (scenarij) (nepotpisana) Uloge: Judy Garland ... Esther Smith Margaret O'Brien ... 'Tootie' Smith Mary Astor ... Gospođa Anna Smith Lucille Bremer ... Rose Smith Leon Ames ... Gospodin Alonzo Smith St. Louis 1903. Imućna obitelj Smith ima četiri prelijepe kćeri među kojima su Esther (Judy Garland) i mala Tootie (Margaret O'Brien). Sedamnaestogodišnja Esther je zaljubljena u njihovog novog susjeda Johna (Tom Drake), ali on je ne primjećuje. No najveći šok dolazi kada obitelj sazna da je gospodin Smith dobio izuzetnu poslovnu priliku zbog koje bi se morali seliti u New York. Irving Brecher i Fred F. Finklehoffe, scenaristi filma, adaptirali su seriju kratkih priča američke spisateljice Sally Benson i stvorili izuzetno zabavno djelo prepuno šarma i glazbe. Film je nominiran za četiri Oscara, uključujući i za najbolji adaptirani scenarij, dok je Margaret O'Brien dobila posebnu nagradu, Dječji Oscar. link ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |