Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mayor of Kingstown (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mayor of Kingstown (2021)

Mayor of Kingstown

Mayor of Kingstown (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Glavne uloge:

Dianne Wiest
  >  Mariam
Hamish Allan-Headley
  >  Robert
Kyle Chandler
  >  Mitch McLusky
Aidan Gillen
  >  Milo Sunter
Taylor Handley
  >  Kyle McLusky
Jeremy Renner
  >  Mike McLusky
George Tchortov
  >  Joseph the Russian
Jonathan Watton
  >  William Chalk
Derek Webster
  >  Stevie
Emma Laird
  >  Iris
Dru Viergever
  >  Guard
Rob Kirkland
  >  Police Captain Walter
James Jordan
  >  Ed
Michael Koras
  >  Execution Guard
Raggy Sharma
  >  Prisoner

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mayor of Kingstown (2021)
    Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2021 u 02:39
Prvu sezonu prevodi mita53 👍
Na vrh
Zivan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zivan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2021 u 18:40
Da li je neko primetio da fali 1. epizoda, a navodna prva i druga epizoda su iste?
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2022 u 03:09
Odlicna serija !
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2022 u 11:27
Dakle, vrijedi, dobri Robine, pa još i Taylor Sheridan, praznik u najavi. 
Ruku na srce, ovo su, more biti, kakvi tipovi u odelima, ne nužno odmetnici, autsajderi, marginalci itsl ali svejedno ću je overiti, samo da se mulja LOL
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2022 u 11:49
Odijela su nevažna, posve nevažna. Igra se odvija na ulici i u zatvoru, ne u uredima. Slobodno navali, nema tu kravataša u nikojem smislu, osim statističkom.
Robin Obični- najobičniji
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2022 u 11:50
Originalno postovano od strane Zivan Zivan piše:

Da li je neko primetio da fali 1. epizoda, a navodna prva i druga epizoda su iste?

Spojene su prve dvije, poslije ide normalno- jedna za drugom.Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2022 u 12:09
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Odijela su nevažna, posve nevažna. Igra se odvija na ulici i u zatvoru, ne u uredima. Slobodno navali, nema tu kravataša u nikojem smislu, osim statističkom.

Sjajno, tada mu likovi, po meni, najbolje funkcionišu a i bolje su napisani (npr Hell or High water mi je jači od svega drugog), dok i u samoj, kada je već pomenu, The Wire, daleko su mi bivali bliži i luđi momenti oko npr Omara, nego oko gradonačelnika, vrha policije, zakulisnih radnji oko sudstva i čuda.

Btw, ladno je preminuo Omar Unhappy tj Michael K. Williams, pre 4, 5 meseci, video sam skoro Unhappy
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2022 u 13:20
Jesu malo odijela varljiva, i naziv serije. Očekivao sam puno politike, pa sam oklijevao da gledam, ali serija je čisti kriminal. Super stvar.

Finiš mi nije baš sjeo, doduše. Grad je izmišljen, ali opet se odvijaju stvari koje su, da kažem, realne. Ne govorim da je kraj prosto loš, ipak je došlo do kulminacije, što je dobro, ali eto, previše ludih stvari se desilo. Kao kad lik počne da radi neke stvari koje su van karaktera, ovdje je serija otišla van karaktera.

Bunny je legenda. Dodajem još jednog lika na listu miljenika :)

8/10
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2022 u 14:40
Citiraj Ja ne mogu vjerovati da ovu seriju budete propustili. Ako ste u stanju pogledati tjedno jednu novu, uglavnom osrednju seriju na Netflixu, a preskočite Mayor of Kingstown, onda su Vam prioriteti telenovele?
Meni su prioriteti azijske "sapunice". Ili "telenovele".
Jedino kineske imaju preko 20 epizoda, ove druge ponekad niti 10.
Nazovi ih kako želiš, ali sam se davno upecao na njihov stil, svaka država svoj, i ne puštam.

Pa se nemoj ljutiti, ali ovu, čini mi se prema tvom opisu mračnu bez imalo humora kao da je o robotima umjesto o ljudima, ću preskočiti.
Dosta mi je serija koje se odvijaju u Mordoru.

Ažurirao JoxerTM - 23.Sijecanj/Jan.2022 u 14:49
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2022 u 14:58
Korektna je serija, mene odmah podseti npr. na samoorganizovane zatvore od strane zatvorenika po Juznoj Americi  npr. San Pedro ( La Paz) u Boliviji  ili  npr. La Modelo u Bogoti, imaju dokumentarci na YT i u neverici sam tad gledao ( bilo je na C.B. sajtu),  imaju gradonacelnika u San Pedru i ljude koji se bave nekretninama za smestaj i vodjenjem restorana,  cak  paradoksalno zatvor unutar zatvora, tu sam se cak i nasmejao u stilu jel moguce, imaju i fabriku gde zaradjuju novac, u La Nodelo je dozvoljeno nosenje  oruzja, itd. Ovo je  po prioritetu odmah islo posle Ljovisne i KasandreWink

Ažurirao AlexDeLarge - 23.Sijecanj/Jan.2022 u 15:07
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2022 u 15:10
Mene južnoamerički zatvor prvo podseti na Babencov film "Carandiru"

Ažurirao puppet_master - 23.Sijecanj/Jan.2022 u 23:21
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2022 u 15:15
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Citiraj Ja ne mogu vjerovati da ovu seriju budete propustili. Ako ste u stanju pogledati tjedno jednu novu, uglavnom osrednju seriju na Netflixu, a preskočite Mayor of Kingstown, onda su Vam prioriteti telenovele?
Meni su prioriteti azijske "sapunice". Ili "telenovele".
Jedino kineske imaju preko 20 epizoda, ove druge ponekad niti 10.
Nazovi ih kako želiš, ali sam se davno upecao na njihov stil, svaka država svoj, i ne puštam.

Pa se nemoj ljutiti, ali ovu, čini mi se prema tvom opisu mračnu bez imalo humora kao da je o robotima umjesto o ljudima, ću preskočiti.
Dosta mi je serija koje se odvijaju u Mordoru.

Džoks, pogledaj bar zbog odlično napisanih dijaloga. U dvorištu gdje se obavlja trgovina drogom na malo, Bunny i Mike, vode neobične razgovore. Znam da imaš otpor prema svemu američkom, no ponekad te to i sputava. No, svatko ima svoj izbor. Netko samo ovo, a netko nema ograničenja, pa naleti i na nešto dobro i u američkom izlogu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2022 u 15:24
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Mene južnoamerički zatvor prvo podseti na Banencov film "Carandiru"

Izmedju ostalog i dati, on je valjda najveci u Sao Paulo-u , samo sto on prati i upad snaga bezbednosti. U Ekvadoru je prosle godine bilo velikih problema i bio je haos po zatvorima.
Pokusavam da se setim tu je bas bio obracun izmedju zatvorenika i policije pocetkom devedesetih

Ažurirao AlexDeLarge - 23.Sijecanj/Jan.2022 u 15:34
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2022 u 18:04
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Znam da imaš otpor prema svemu američkom, no ponekad te to i sputava.
Griješiš.
Imam otpor prema američkom mejnstimu.

Pranju mozga, forsiranoj političkoj korektnosti, propagandi o idiličnim obiteljima koje su vidi vraga sve do jedna naoružane do zuba, scenarijima na predškolskoj razini, dijalozima koje ni najgluplji čovjek izgovorio ne bi (ja sam tvoj otac, majka, sesta, brat, pička materina), glazbi koja nije filmska, eksplozijama koje nikome ne trebaju, netalentiranoj plastici i nagrađivanju skoro isključivo nepodnošljivo dosadnih drama čast izuzecima.

Pa meni je dosta više davanja šansi tim kretenima.

Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Mene južnoamerički zatvor prvo podseti na Banencov film "Carandiru"
Gledao nisam samo zato jer je prema istinitom događaju.
Navodno nije bezvezna i besmislena navlakuša kao ostale koje prodaje samo to što su "po istinitom" događaju, ali dugo će vremena i potvrđivanja trebati da u to taknem.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2022 u 23:20
 Pa dobro ja imam mladjeg komšiju koji čita samo mange ima impresivnu kolekciju pa smo ga prozvali tj. dali nadimak"mangaš", pa onda prijatelja koji gleda uglavnom horore kolekcionar preko 20 godina cela jedna soba popunjena od poda do plafona sa raznim izdanjima, i mainstrem sta fali ima odlicnih izdanja, ja ne vidim sta fali po realnom dogadjaju, da se ne zna, proslo bi olako, dosta je radjeno po knjigama sigurno su pisci npr istorijskih drama, ratnih  i koje nisu fikcija imali inspiraciju citajuci ili gledajuci neke koju su bazirani na istorijskim desavanjima, pricama iz okruzenja, mitologiji, narodnim predanjima,  za neka remek-dela su posluzila zivotna iskustva scenarista,a zivot pise drame i romane.Neko moje vidjenje da od svega treba gledati podjednako, i od zanrova kao i geografskog podrucja.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2022 u 13:27
Koje mange? AKo nisu hentai ili ako on nije fudanshi (Evil Smile) otpili ga.

Ok, to je malo šale.
Manga mejnstrim je jednako loš kao i holivudski mejnmstrim, sve je klišeizirano, plitko, nebitno i više manje beskrajno razvučeno bez ikakvog razloga zašto jer treba kopirati stvarne masterpise.
Ali ako mu nađeš u kolekciji totalno lude i neponovljive stvari na primjer Blame!, ili nešto od Junji Ito-a, ili sve postojeće Berserk integrale... Čuvaj ga kao oko.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2022 u 17:33
Planiram da gledam ovu seriju
Na vrh
bole4s View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bole4s Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 09:33
Dobra je serija. Trebalo bi ažurirati imdb ocenu jer nije 7.2, već 8.3! Pozdrav svim Prevodiocima i članovima!
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2022 u 22:40
Serija je obnovljena za 2. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Cibalius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cibalius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2022 u 10:17
Zašto ne stavite ovu seriju na listu popularnih serija na početnoj stranici tako je puno lakše doći do liste boljih serija na stranici?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.