| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Matthew McConaughey ponovo pomeren (11.04.2018.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
lale22
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 05.Travanj/Apr.2015 Lokacija: OSIJEK Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Matthew McConaughey ponovo pomeren (11.04.2018.)Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2018 u 11:05 |
|
lik izgleda ko da su ga 3 karcinoma pojela bože kako je čovjek bio građen a tako se uništi
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2018 u 13:49 |
|
Što se tiče Metjua Makonaheja možemo samo da pretpostavimo da je tačno da je bio podvrgnut programu ekstremne dijete zbog uloge u filmu o propalom bokseru, zavisniku, obolelom od side. On sam je imao iste probleme u prošlosti(osim boksa i side) tako da mu osim fizičke pripreme, psihička nije bila potrebna. Stvarno izgleda bolesno, što valjda i jeste bio cilj.Nije jedini to radio. Kristijan Bejl i Kris Hemsvort su to uradili, samo su programi tih ekstremnih dijeta bili drugačiji. Znam da se vodi polemika oko načina kojim skidaju velike količine mase za vrlo kratko vreme. Valjda, koja je lošija i opasnija. Kad budu pronašli dijetu sa jagnjetinom ja odmah počinjem program. Ažurirao mahoni - 13.Travanj/Apr.2018 u 15:09 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2018 u 04:00 |
|
Bejl je trenutno apsolutni šampion. U Mašinisti je nadmašio logoraše iz konclagera.
Imam neku svoju teoriju o glumcima o kojoj se može raspravljati. Švarceneger, pomenuti Metju i još poneki postali su dobri tek onda kad su prestali da skidaju majicu. Isto važi i za njihove koleginice. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |