Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Match Point DVDRip.XviD-DMT 2CD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Match Point DVDRip.XviD-DMT 2CD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Match Point DVDRip.XviD-DMT 2CD
    Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 22:28
Zar je moguce da jos nema titl ni na srpskom ni na hrvatskom za ovaj film?!! Aj ako neko ima (moze i za 1CD)nek upload na sajt ili nek mi posalje na mail vpijana@yahoo.com
HVALA

Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 11:21
Taj sto ti trazis ima samo Slovenacki...

Ažurirao madmax86
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 13:29
Znam al ko ce to da razume.
Nego da ne otvaram novi topic ima li neko za The Squid And The Whale isto srpski ili hrvatski?

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 16:56
skini sa podnapisa, ima i srpski i hrvatski.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 17:30
Nema vec sam gledala . verovatno si pobrkala sa filmom MOZART And The Whale, meni treba za THE SQUID And The Whale

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 19:21
daj mi imdb. znam što imam, a što ne 
sorry. nisam pobrkala, nego imam slovenski titl. to je meni isto, ali tebi nije

Ažurirao kl0kan
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 19:41
Sorry, sto se ljutis. Nego ti rece ima i srpski i hrvatski pa sam ja pomislila da si ti pomislila na ovaj drugi film jer za Squid nisam nasla titl a tamo sam vec bila gledala

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 18:44
Titlove sam nabavila
Hvala cizmas

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.