| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Masters of the Universe (1987) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
brgljez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Masters of the Universe (1987)Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2026 u 15:21 |
|
gledo ga mislim 2 put, davno i prije par godina. a ono... pa, ne bih reko skroz loš, ali sveukupno nije dobar film. veže za djetinjstvo i crtić i to je to.
pogledat ću novi iz čisto sentimentalni razloga jer je to nešto što sam crtao ko klinac.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2026 u 18:21 |
|
Ma šta, film je žestoko đubre, nejasno mi je što misle sa ributom.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2450 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2026 u 18:52 |
![]() Teško smeće, preporuka za negledati.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77241 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2026 u 19:16 |
|
I mene ponekada zbune studiji. Hoće li biti live action Snorkijevaca sledeći? Nema veze što je meni u detinjstvu ovo bio bezvezni crtać, takav i film sa Lundgrenom, neka je nekome i sjajno, no ko će zapravo gledati tako šta u bioskopu da bi se ta lova vratila i film imao prihode?
Ta generacija koja je odrastala sa He Manom teško da će trčati sada u sale, generacije potom su odrastale na svetlosnim godinama kvalitetnijim anime junacima i uopšte boljim crtaćima, ovi pa najmlađi veze nemaju ko je uopšte He Man, ako ovo bude imalo prihode alal im vera 😂 Pojma nemam kome se obraća. Ako je i do nostalgije, za mene ona nije npr Indijana Džons 6,nego brate miNli sedneš i pogledaš ponovo taj film koji si voleo u detinjstvu a ne ovako. I posle se češaju kada im flopne film. To bre više ne zna gde bije 🤣 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |