Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Maskeblomstfamilien Aka Shameless (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Maskeblomstfamilien Aka Shameless (2010)

Maskeblomstfamilien

Maskeblomstfamilien (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

drama

Trajanje:

98 min

Režija:

Petter Næss

Scenarij:

Lars Saabye Christensen
, Åse Vikene

Glavne uloge:

Frank Robert Andreassen
  >  Vaktmester
Maria Bonnevie
  >  Lillian Wang
Ingjerd Egeberg
  >  Friserdamen
Eindride Eidsvold
  >  Amund Wang
Hallvard Holmen
  >  Lærer Jacobsen
Kjersti Holmen
  >  Tante
Sven Nordin
  >  Konstabel
Dennis Storhøi
  >  Doktor Ask
Karl Sundby
  >  Lektor Vogt
Bjørn Sundquist
  >  Rektor
Fridtjov Såheim
  >  Holmsen
Marcus Mathias Aarnseth
  >  Adrian Wang
Andrea Pharo Ronde
  >  Emilie
Mathias Augestad Ambjør
  >  Aksel
Peter Harket
  >  Frank
Emil Nikolai Stang
  >  Jan
Emilia Oldani
  >  Heidi
Emil Stang
  >  Jan

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mita53 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mita53 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Maskeblomstfamilien Aka Shameless (2010)
    Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2015 u 23:18
Maskeblomstfamilien  (2010)

Režija: Petter N?ss
Scenarij: Lars Saabye Christensen, ?se Vikene
Žanr: Drama

Jezik: Norwegian
Država: Norveški
Trajanje: 98 min

Uloge:

Marcus Mathias Aarnseth ... Adrian Wang
Mathias Augestad Ambj?r ... Aksel
Maria Bonnevie ... Lillian Wang
Eindride Eidsvold ... Amund Wang
Hallvard Holmen ... L?rer Jacobsen

“Ja sam imao srećno detinjstvo.Moj otac je umro kad mi je bilo dvanaest godina. Moja majka je išla rano u krevet. Ja sam bio jedinac.” 

Leto je 1951. Lilian i Amund Wang dobili su  njihovo prvo dete. Dečaka . Ili devojčicu? Napolju je pomračenje sunca. Ptice su prestale da pevaju. Roditelji odbijaju operaciju koja je mogla napraviti od Adrijan kompletno ljudsko biće. Stan u ulici  Oskarsgate pretvara se u staklenik u kom raste najstrašniji cvet. Tu odrasta podeljeni Adrijan, uz pretvaranje, tišinu, laži I ljubav koja umire. Tu je on naučio da bude bestidan. U leto  1966, Adrian vodi razgovor koji će sumirati i zapečatiti njegovu sudbinu. On ne bira ulogu žrtve, već agresora: On objavljuje rat njegovim roditeljima,  i sakuplja energiju  koja potvrđuje spasenje,  ali takođe je i opasnost za sve oko njega, dok on postepeno gubi kontrolu nad njom.  Niz događaja dramatično menja  Adrijanov život u toku nekoliko jesenjih meseci.  Da li su oni slučajni, ili  mogu biti povezani sa Adrijanom?  Niko ne postavlja pitanja. Kroz ulogu Edipa u školskoj pozorišnoj predstavi, i njegov susret sa Hajdi, Adrijan se suočava sa sobom u široj perspektivi, i ne može da izbegne saznanje o svojoj sopstvenoj tragediji.  On se suočava sa njegovim sopstvenim osećajem krivice i njegovom sramotom, on shvata njegovu odgovornost, istovremeno spasenje  i destrukciju, i prihvata svoju kaznu.

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 13:37

Mito,
Hvala na prevodu. Nisam ni znao za ovaj film.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.