Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MARKOBJ-ODGOVOR
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MARKOBJ-ODGOVOR

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 15:16
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

ajde ljudi ne serite! nisam ja nikoga vrijeđao...
speedy - dobio si ti zahvalu preko maila...

TO NIJE ISTO KAO I JAVNA ZAHVALNOST

p.s. pokrenuh temu samo zato što mi ne odgovara na mailove, i sad na ovaj zadnji nije odgovorio... pokrećem ovakve teme samo kada nešto kasni, a ne svaki put kada trejdam, stoga ne serite, molim vas!

p.s. 2 i ne radi se o filmu, nego seriji, i to dvije sezone...

ajd Klokanice zatvori ovo, a ja ću taj dvd morat zaboravit...

Mozda i jeste najpametnije zaboraviti. Sta ako je on ocekivao da mu stigne  ta serija film sta god da je  a nije je dobio???

Mogao bi da ti kaze, doduse....

DA SE RAZUMEMO JA SAM EDITOVAO NJEGOVU PORUKU VELIKIM SLOVIMA....

Ažurirao BELI
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 15:20
BELI - prvi oputa se slazem s tobom

on je mogao JAVNO mene kritizirati A JAVNO ZAHVALITI NIJE MOGAO, o tome je rijec

a to sto njemu JEDAN DVD kasni tj dana nije trebao otvarati temu
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 15:24
hmmmm.... opet kažem otvarano da kontakira tako marka, jer nije odgovarao na poruke i mailove...

btw. na prvi dio zadnjeg posta stavih novu temu

Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 15:28
Bravo speedy majstore,ja se inace ne javljam cesto na ovakve teme ali sad mislim da je stvarno pretjerao,pa ja evo cekam jednu posiljku skoro  2 tjedna i nisam digao nikakvu frku oko toga,.kontam jebiga sad je svjetsko prvensto,a i ova vrucina znam po sebi kad moram nekome snimiti koji je to pakao,stucem pola gajbe pive dok snimim 10 tak dvd, a sa Belim se i ja u potpunosti slazem,a i kazem ja dosad nisam imao problema sa Markom,a   i mislim da nije u redu covijeka popljuvati za taj 1 dvd,apeliram ako netko ima taj film da posalje Zlatkoheadu,a  ako nema evo ja cu mu pokusati nabaviti i rijesena stvar,jer mozda Marko ni nema taj film tko sto kaze Beli da ga je trebao dobiti a nije.
JACK
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 15:35
opet.... ja marka nisam javno pljuvao, nego su se ostali priključili i počeli ga pljuvati... i taj dvd-e čekam malo duže, ali shvaćam da su tu bila 2 praznika, 2 četvrtka, pa...

dapače, nisam uništio njegovu mogućnost da se trejda, nego sam ostalima govorio da ne odustaju od trejda s njim...

pozzz

p.s. nemaš mi šta nabavljati, skinut ću to za par mjeseci... ipak na kraju ostaje nepotpun trejd između mene i njega, ali to ne znači da se drugi ne trejdaju s njim...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 15:39
idem ja gledat i snjimat princa i popit stogod, a vi rijesavajte ove gluposti
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 15:42
fakat...svi ste vi bolesni...treba vam svima dat ban pa će bit mira...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 15:43
cuj ja cu ti reci iskreno,pokrenuo si ti takvu temu i normalno je da ce decki sa foruma i klokanica  dobiti dojam da je Marko nepouzdana osoba,ili da snima lose kvalitete ili neznam da mu dvd ne rade,,.pa tko ce se onda mijenjati s njim,.ja prvi ne bih se mijenjao,a to sto ti kazes da se drugi trejda sa njim,.nakon ovog svega vjerujem da je i on p---zdio,
JACK
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 15:48
hah... to nije moj problem što drugi ne mogu shvatit samo jednostavan način za komunikaciju, ako ne radi onaj preko pm i maila...

p.s. klokanice zatvori ovo, ja zaboravljam neispunjeni trejd

pozdrav svima i još jednom ne uzrujavajte se ako pokrenem još pokoju temu sa privlačenjem pažnje, to samo zato kad drugi načini komunikacije ne rade...

pozdrav i uživajte sutra i preksutra u stanci od svjetskog prvenstva...

pozzz

Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 16:16
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

pozdrav svima i još jednom ne uzrujavajte se ako pokrenem još pokoju temu sa privlačenjem pažnje, to samo zato kad drugi načini komunikacije ne rade...

necu klokicu ucit njen posao, al kad na ovakav nacin slijedeci put privuces "paznju", trebala bi te banirat.

-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 16:18
Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

necu klokicu ucit njen posao, al kad na ovakav nacin slijedeci put privuces "paznju", trebala bi te banirat.

da

Ažurirao speedy
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 16:41

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

isto to sam i ja rekao klokanici preko icq-a

a sa mnom nećeš da ćetaš pederćino

ps. jedva čekam da mene neko prijavi ovdje da mu žvalje razvalim

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 16:44
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

sto to sam i ja rekao klokanici preko icq-a

a sa mnom nećeš da ćetaš pederćino

kurvo, nisi mi ga dao

Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

ps. jedva č
ekam da mene neko prijavi ovdje da mu žvalje razvalim

pomoci cu ti
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 18:13
banirat... zbog teme u kojoj ja nikoga ne vrijeđam... dobro pokrenuh je, onda možda... ali ne shvaćam, nisam ja nikog pljuvao niti što drugo...

klokanice zatvori ovo...

p.s. želim još nešto: kako da kontaktiram neku osobu ako mi ne odgovara na privatne poruke i emailove?! kako drukčije, nego da povedem ozbiljnu i neprijeteću temu o situaciji koja mi se dogodila?! hm?

- i naveo sam na početku teme da ne pokrećem da bih se svađao, niti zbog nečega drugoga, nego samo da ta osoba nekako stupi u kontakt sa mnom, tj. 'privučem joj pažnju'...

molim vas, niste shvatili moju namjeru, stoga zaboravite ovu temu, kao što ću ja zaboraviti taj trejd...

pozdrav

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 18:16
da, ovu temu je započeo markobj, a ja sam onu prvu... lijepo se vidi da sam upozorio da nije tu da bi se svađali ni šta ja znam...

klokanice, zatvori ovo

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 18:32

komunjar0, daj taj icq

zatvaramo.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.