Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MARKOBJ
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MARKOBJ

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 02:12

Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Originalno postovano od strane Lenja_Kravitza Lenja_Kravitza piše:

Ja vas zbilja ne kuzim , kad se vec trade-ate , pitajte za detalje,jel ima film titl,koje rezolucije , necu biskopske snimke,da li serija full,itd ... e onda , ako potvrdi da je sve ok sa kvalitetom ,a posalje nesto drugo , e onda ga opljujte

Procitaj malo iznad sta je monkey napisao
Citiraj imao sam s njim trejd za neke serije.kad sam dobio njegovu posiljku pola toga nije radilo, a pola je falilo.narucio seriju surface (rekao je da je cijela) fale zadnje tri epizode; narucio seriju my name is earl (fali 12 nastavaka);narucio lost (ne radi ni jedan dvd). mislim, nije mi jasno - zasto na popisu ne napise koliko nastavaka pojedine serije ima ili ako ga pitam je serija kompletna nek mi onda kaze sta fali, a ne da mi kaze da je sve kompletno.

Ipak nije "pljuvanje" za dzabe

Ma daj ,on jadnicak verovatno ni sam nezna kolko koja serija ima epizoda,verovatno mu je neko skinuo i reko "evo ti full serija"

sve se to moze jednostavno izbeci , odes na net proveris kolko koja sezona ima , pitas ga jel ima , lupam, 23 epizode ,on proveri i kaze ti ... a ne da pitas jel full , pa ovde ljudi imaju po 2-3 000 filmova ,kapiram da ni po 10% nisu , ne pogledali , nego ni otvorili da pogledaju ...zato ih lepo zamolis da to urade za tebe , pa ako je neko covek on ce ti to reci ...

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 02:41
Zasto jadnicak? Ako vec skuplja serije onda valjda treba da zna sta ima u svojoj kolekciji (jer ce valjda jednog dana i on to gledati) a i sam kazes postoji internet pa nek proveri. A oni koji koji imaju po 2-3 hiljade filmova ako do sada nisu pregledali ono sta imaju i kakav je kvalitet tih filmova male sanse su da ce ih pregledati ako ih neko zamoli.
Nemoj misliti da imam nesto protiv njega samo smatram da treba ispostovati ljude a toga je u zadnje vreme malo

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 09:26
ja ga nisam pljuvao, to su ostali počeli... a rekao sam bez svađa, samo da on ispravi tu malu greškicu (iako je ona za mene opsssaaa velika, jer je zbog tog i trejd započeo)... no, već sam to rekao...

ima ostalih koji ne znaju pržiti, te da se prži isključivo 4x, neću sad imenovati,  bio je jedan koji me je sjebo 13 dvd-a u prvom trejdu, ali sve je kasnije sa instrukcijama sa moje strane ispravljeno...

tako da, nema potrebe da se ne trejdate sa Stipleom, naravno, ako ispravi ovih par grešaka...

pozzz

MARKOBJ ILI STIPLE JAVI SE DA MOŽEMO OVO ZATVORITI!!!

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 09:27
i treba uvesti određeni rok npr. 2 tjedna za trejd, pa da onda odma na crnu listu, ak ne bude valjanog razloga, more i slična putovanja, te ostalo...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 09:43
ljudi, svi stei vi u pravu, ali ajde sada da sacekamo marka da ona kaze sto ima za reci
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 12:20
ima topic odgovor.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.