| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
MARKOBJ |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |||
Lenja_Kravitza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 13.Svibanj/May.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 393 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 02:12 |
||
|
Ma daj ,on jadnicak verovatno ni sam nezna kolko koja serija ima epizoda,verovatno mu je neko skinuo i reko "evo ti full serija" sve se to moze jednostavno izbeci , odes na net proveris kolko koja sezona ima , pitas ga jel ima , lupam, 23 epizode ,on proveri i kaze ti ... a ne da pitas jel full , pa ovde ljudi imaju po 2-3 000 filmova ,kapiram da ni po 10% nisu , ne pogledali , nego ni otvorili da pogledaju ...zato ih lepo zamolis da to urade za tebe , pa ako je neko covek on ce ti to reci ... |
|||
![]() |
|||
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 02:41 |
||
|
Zasto jadnicak? Ako vec skuplja serije onda valjda treba da zna sta ima u svojoj kolekciji (jer ce valjda jednog dana i on to gledati) a i sam kazes postoji internet pa nek proveri. A oni koji koji imaju po 2-3 hiljade filmova ako do sada nisu pregledali ono sta imaju i kakav je kvalitet tih filmova male sanse su da ce ih pregledati ako ih neko zamoli.
Nemoj misliti da imam nesto protiv njega samo smatram da treba ispostovati ljude a toga je u zadnje vreme malo |
|||
|
|||
![]() |
|||
Zlatkohead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 09:26 |
||
|
ja ga nisam pljuvao, to su ostali počeli... a rekao sam bez svađa, samo da on ispravi tu malu greškicu (iako je ona za mene opsssaaa velika, jer je zbog tog i trejd započeo)... no, već sam to rekao...
ima ostalih koji ne znaju pržiti, te da se prži isključivo 4x, neću sad imenovati, bio je jedan koji me je sjebo 13 dvd-a u prvom trejdu, ali sve je kasnije sa instrukcijama sa moje strane ispravljeno... tako da, nema potrebe da se ne trejdate sa Stipleom, naravno, ako ispravi ovih par grešaka... pozzz MARKOBJ ILI STIPLE JAVI SE DA MOŽEMO OVO ZATVORITI!!! |
|||
![]() |
|||
Zlatkohead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 09:27 |
||
|
i treba uvesti određeni rok npr. 2 tjedna za trejd, pa da onda odma na crnu listu, ak ne bude valjanog razloga, more i slična putovanja, te ostalo...
|
|||
![]() |
|||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 09:43 |
||
|
ljudi, svi stei vi u pravu, ali ajde sada da sacekamo marka da ona kaze sto ima za reci
|
|||
![]() |
|||
kl0kan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 12:20 |
||
|
ima topic odgovor.
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |