Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Manuale d'amore 2 (Capitoli successivi) (2007) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2011 u 01:51 |
Manuale d'amore 2 (Capitoli successivi) (2007) * Manual of Love 2 * http://www.imdb.com/title/tt0847745/
Režija: Giovanni Veronesi
Nicola, paraliziran nakon prometne nesreće, zaljubi se u svoju fizioterapeutkinju Luciju.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
nosundayfear ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader ![]() ![]() Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1226 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala za prevod. Taman da obnovim film.
Meni je prvi deo najviše legao(šta ću kad mi je Jasmine Trinca prirasla za srce) iako sam ga gledao uz engleski titl koji sam napravio od španskog provučenog kroz translator. |
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
Vilin ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Možda najslabiji deo trilogije Manuale d'amore, ali je gluma fantastična, a priča o gej paru otkida.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |