Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mandy (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mandy (2018)

Mandy

Mandy (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

121 min

Režija:

Panos Cosmatos

Scenarij:

Panos Cosmatos
, Aaron Stewart-Ahn

Glavne uloge:

Nicolas Cage
  >  Red
Ned Dennehy
  >  Brother Swan
Olwen Fouéré
  >  Mother Marlene
Andrea Riseborough
  >  Mandy
Hayley Saywell
  >  Sis

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 21:13
Originalno postovano od strane jeje cantiq jeje cantiq piše:

Ne dao bog, samo ti piši...Smile

Ja ću polagano, ne žuri mi se, posebno ako film ispadne loš...

Nadovezao sam se na ovu poruku, ne na one gore. Analiziraj odatle ako želiš.

Ne možeš znati šta sam gledao jer nisam napisao (famozna tri segmenta Klimaksa) kao što ni ja ne mogu znati da li je tačno to što tvrdiš. A tvrdiš da znaš više o Klimaksu od mene. Nebitno je to ko zna više ili manje, bitan je tok komunikacije za koji ne snosim odgovornost jer se maksimalno trudim da amortizujem nesporazum. Dobra volja jednog u ovom skučaju ne znači ništa.

Climax (2018)

Otvorio sam temu pa ko voli neka izvoli.

U pravu si, ako se diskusija bude svela na zalaženje u sitna crevca, onda stvarno nemamo o čemu razgovarati.

Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 22:13
Nema nikakvog nesporazuma niti strana. 

Forum je takav medij gdje je sve bjelodano napisano, dakle, samo mi ne podmeći stvari koje nisam napisala i sve pet.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 22:48

Sve što sam napisao od citirane poruke pa na dalje, odnosi se na film Klimaks koji nisi gledala, pa ne možeš zbati da li je dobar ili nije. Nisi ga gledala jer ga još nigde nema. To je valjda logično. To sam više puta ponovio i to je ostalo zapisano. Od nekog ko optužuje druge, iz njemu znanih razloga, došlo se na kraju do podmetanja. Ne pada mi na pamet da se pravdam niti da posle ovog ijednom spomenem to kako na neviđeno znam toliko o famoznom filmu Klimaks.

Slažem se da sve ostaje zapisano dok se ne obriše, pa ko želi neka se uveri kome se šta javlja i podmeće. Ne slažem se da ne postoje strane u razgovoru, to onda ne bio bio dijalog, bio bi monolog. Ko želi neka diskutuje sa mnom, ko ne želi ne mora. Isto važi i za mene, biram sagovornika. Sve ovo što sledi ne odnosi se na tebe, da ne bude opet zabune. Šta ima da diskutujem sa nekim koji ne zna šta će sa sobom dok lupeta o nečem što laže da zna. Palamuda, trtomuda, infatilaca i lažova koji skreću pažnju na sebe ima na kilo. Sa takvim ne želim da gubim vreme, ko voli neka izvoli.

Izgubio sam previše vremena na ovaj glupi incident koji nikom dobro nije doneo.
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 23:08
Šta tebi znači reč "znati"?

Jesam napisala "znam da je loš" ili "bojim se da bi mogao biti loš"?
Svi fimski forumi u svijetu bave se nagađanjem/predviđanjem/slutnjama...o filmovima koji ne samo da nisu dovršeni nego nije niti započelo snimanje.

Nisi nikad vidio naslove "Tko će dobit Oscara?" ili "Daj Bože da dobije Jennifer"?

To što dijelova Klimaksa nema za tebe ne znači da ih nema za mene.

Ako si glupo incidentirao to je do tebe, nemam veze s tim.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 23:15
Tko gdje, subrinica svuda traži svađuLOLLOLLOL  

Ako se smiriš 3 dana nagovorit ću bivu da ti pošalje par slika u kožnim tangamaLOLLOL  Znam ja ko je tvoja prva simpatijaLOL
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 23:19
Samo naprijed, staljinistice.
Kriv je onaj koji nije kriv, a onaj tko je kriv njega se ne spominje, on može nesmetano klevetati i srati.

Svi znaju tko je moj frend/drugar/simpatija (iako se nikad nismo susreli) - Puppet Embarrassed
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 23:19

Okačio sam gore link ka temi, iskoristi ga ako želiš da se uveriš ima li ili nema šta za mene. I da tema ne postoji, odakle možeš znati da li sam nešto gledao ili nisam ako to ne opišem ili prepričam. I sad ja negiranje toga treba da smatram podmetačinom i šta ti ja znam.

Napisao bih da danas nije tvoj dan i opet bih bi bio pogrešno protumačen.

Ovo ne vodi danas nikuda, bežim sa teme. Možda nastavim neki drugi dan, danas je to izgubilo smisao. Ne komuniciramo mi od juče na forumu o filmovima.

Svako dobro.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 23:23
Stole ne trudi se brate, subi dok nema s kime, posvadi se sama s sobomWink   
Na vrh
ernad-fakic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ernad-fakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 00:37
Nevidjeno GOVNO od filma!! Davno, ali bas davno nisam gledao ovako los film! 1/10!
Na vrh
fedja-arnautovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fedja-arnautovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 14:32
Nevjerovatno loš, užasan film, priča, gluma.... Ovaj film nijevrijedan truda čitanja naslova, samo je jedna pozitivna stvar. Na najavnoj špici svira song od King Crimsona...sve ostalo je za smeća.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 22:19
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

Ne trudim se i ne pravdam. Niko na ovoj temi ne kleveće i podmeće, takav je bio dan i takva tura je naišla. Znam kako to izgleda kad neki lažov da bi zabavljao narod kleveće i kad ti zalepi etiketu klerofašiste iz dosade. I to ljubomornog klerofašiste. To traje dok svaki cmoljenko cmolje ima kredita a kakva je moja malenkost neka ocene koji komuniciraju sa mnom javno i preko pp-a.

Mendi je nekonvencionakan film koji definitivno nije za svakog. Zaboravih da dodam da je Nikolas Reldž konačno posle višedecinsjskog tumaranja pronašao ulogu koja mu savršeno odgovara. Ne bih se iznenadio da je u filmske pripreme uvrstio konzumaciju gljiva ludara. Ne mogu da zaboravim kako se pobratimio sa svojim mačorom posle zajedničke konzumacije gljiva. Rejdž je pušten sa lanca u ovoj mračnoj i krvavoj fantaziji čija je publika u izumiranju koja kaska za svetom minimum 20 keta. Ostareli hipici, konzumenti treš horora, Kastanede, Kroulija, raznih sekti...odavno su mrtvi, penzinisani ili su zombirani u nekom staračkom domu. Preostala je samo skrama filmofila svedena je na ljubitelje eksperimentalnih filmova kojima stara škola treš filmova nije strana.

Bežim sa teme.
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 22:22
Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

Ne trudim se i ne pravdam. Niko na ovoj temi ne kleveće i podmeće, takav je bio dan i takva tura je naišla. Znam kako to izgleda kad neki lažov da bi zabavljao narod kleveće i kad ti zalepi etiketu klerofašiste iz dosade. I to ljubomornog klerofašiste. To traje dok svaki cmoljenko cmolje ima kredita a kakva je moja malenkost neka ocene koji komuniciraju sa mnom javno i preko pp-a.

Nemaš se zašto trudit jer kad opljuneš znaš da ti leđa čuva administracija. 
Cmoljenko Cmolje Cmoljanovski.

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 22:33
Ne zlato, tebi je predugo administracija čuvala leđa, nikad nisam vidjela tako svadljivu osobu na ovom sajtu, napadala ovog-onog, bivu najviše, svadila bi se u svakoj temi, nametala ljudima svoje gluposti, pokušavajući svim silama izazvati sukob, i mi ti dopuštali uz upozorenja da se smiriš, a one koji popizdili zbog tvojeg glupiranja banovali, znaju prevoditelji koji se bunili da imamo protekcije prema tebi, pa evo nema ih više, svima je puna kapa više, tako da pripaziš dobro, nema više protekcijaWink

Tako ovo su komentari na film, ako imaš što pametno reći o filmu izvoli, ako se misliš svaditi sa svima, žao mi je..nema više, ne želim više zbog tebe zalaziti u teme o filmovima koji me ne zanimaju niti u komentare o člancima koji me isto tako ne zanimaju.

i svaki kometar koji nema veze s filmom ide adio daljeWink
Na vrh
VLL72 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VLL72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2018 u 10:34
Baš sam razočaran što Neško Kejdž snima u poslednjih desetak godina, gotovo isključivo teška sranja. Čovek ne bira, čak ni malo. Od Knowing-a na ovamo (koji je izuzetan film), samo par gledljivih filmova od snimljenih bar 20. Scenarista i režiser, težak bolesnik. Psiho ludilo neko fura kroz ceo film, a tek kraj. Jedva sam odgledo do kraja film. Retko, baš retko kada odustanem pre kraja, te j ovo primarni razlog da sam izdržao. Od mene 0/10 za ovaj film. Za bolest nema ocene, čak ni 1.
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2018 u 19:46
Jako loš i smarajuć film.
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2018 u 09:47
očajno 0.5/10
Na vrh
lale22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lale22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2018 u 04:10
bože tko god može neka zaobiće ovo gunljenje vremena i trošenje očiju na crno-crvene kadrove ma užas nisam još od kagea lošiji film gledao ni on ovo sranje nije mogao izvući
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2018 u 21:30
Možda jedan od najgorih gilmova koje sam ikada gledao. A Kejdž nastavlja li nastavlja sa lošim filmovima. Samo ovoga puta, film nije loš nego katastrofa.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2022 u 15:25
Originalno postovano od strane jeje cantiq jeje cantiq piše:

Svi znaju tko je moj frend/drugar/simpatija (iako se nikad nismo susreli) - Puppet Embarrassed

blush 

Elem, Mandy...drugačije, meni zabavno u nekim delovima, interesantni i likovi, nažalost često deluje kao košmar na LSD-u, više bih voleo da se smanjio gas na toj strani, no završih ga ipak. Ne mogu da gledam filmove koji se petljaju sa apstraktnim, nadrealizmom, snoviđenjima, ovaj mi ipak nije na toj baš strani ali svejedno je sve ovo moglo itekako prizemnije. Cage je meni suviše ekspresivan glumac da bih olako ispustio film sa njim, bez obzira na moj utisak filma kao celine, njegovi kadrovi su mi mahom sjajni, prosto sam gledao u želji da vidim šta će se kog đavola desiti sledeće sa njim, iz njega, mada i bez toga volim osvetničke priče, pa koliko god ovaj film bio blesav i rasut gde stigne, rekoh, izdržah. LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.