Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Manbiki kazoku AKA Shoplifters (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Manbiki kazoku AKA Shoplifters (2018)

Manbiki kazoku

Manbiki kazoku (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Obiteljske veze

Godina:

2018

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

121 min

Režija:

Kore-eda Hirokazu

Scenarij:

Kore-eda Hirokazu

Glavne uloge:

Chizuru Ikewaki
  >  Kie Miyabe
Kirin Kiki
  >  Hatsue Shibata
Sôsuke Ikematsu
  >  4 ban-san
Lily Franky
  >  Osamu Shibata
Kengo Kôra
  >  Takumi Maezono
Sakura Ando
  >  Nobuyo Shibata
Mayu Matsuoka
  >  Aki Shibata
Yuki Yamada
  >  (as Yuki Yamada)
Miyu Sasaki
  >  Yuri
Jyo Kairi
  >  Shota Shibata

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nesaparty View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nesaparty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Manbiki kazoku AKA Shoplifters (2018)
    Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2018 u 19:29
Manbiki kazoku AKA Shoplifters (2018)

Japanska drama "Kradljivci" režisera Hirokazua Kore-Ede osvojila je večeras Zlatnu palmu na 71. Kanskom festivalu.

Film prikazuje život siromašne porodice, a Koro-eda je u kratkom govoru na japanskom posvetio nagradu svima koji su bili uključeni u stvaranje filma.

RezijaHirokazu Kore-eda
Producenti
  • Matsuzaki Kaoru
  • Yose Akihiko
  • Taguchi Hijiri
ScenarioHirokazu Kore-eda
Uloge

Na vrh
2b0rn0t0b View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2b0rn0t0b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2019 u 10:19

Već mesecima nigde nema nikakvog titla za ovaj film. Ali, baš nikakvog. Ma, da postoji makar persijski prevod, našao bih načina da ga nekako prevedem (makar preko google translate-a).

Ovako, ostaje mi da čekam.

O, sudbo kleta!   CryCryCry
http://ethio-pain-music.blogspot.rs/
Na vrh
Srecko Delibasic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Srecko Delibasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2019 u 20:31
Originalno postovano od strane 2b0rn0t0b 2b0rn0t0b piše:

Već mesecima nigde nema nikakvog titla za ovaj film. Ali, baš nikakvog. Ma, da postoji makar persijski prevod, našao bih načina da ga nekako prevedem (makar preko google translate-a).

Ovako, ostaje mi da čekam.

O, sudbo kleta!   CryCryCry

I ja svakodnevno provjeravam. :( Jedva čekam da gledam.
Na vrh
daniel-dani View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daniel-dani Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2019 u 06:11
prevod ima, ali je film uzasno dosadan, ne vredi gubiti vreme na ovo, dosadaaaaaaaaaaaa
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2019 u 01:35
  Koreedini Kradljivci su uparvo to, male lopuže koje, da bi preživele, kradu po prodavnicama. Tri generacije životare u staroj kući. Rade sve i svašta i snalaze se na razne načine,od pomenutih krađa, prevare pa do poštenog rada. Koreedin usporen ritam ume da umrtvi i otera nestrpljivog gledaoca kome se kufer sa dramurdama odavno prepunio. Strpljivi bivaju nagrađeni jer Koreeda je jedan od onih autora koji "sačekaju" gledaoca iza ćoška da bi mu onjasnio da ipak ništa nije onako kao što izgleda. Takav je slučaj sa njegovim neobičnim porodicama koje su sve osim normalnih, jkasičnih, uobičajenih...Porodica u Kradljivcima nine čak ni to, to je grupa ljudi čudnih sudbina koji i pored kriminalne prošlosti itekako vole i paze na decu. Deca koja osećaju da su voljena, uprkos teškom životu, više vole kriminalce i ubice od svojih roditelja.

Koreeda, koji je majstor za male pdihološke studije, i ovde od gledaoca poput mene, traži svu pažnju i aktivno učešće. Njegovi glumci, naturščici ili profesionalci, više otkrivaju svojim govorom tela, facijalnom ekspresijom ili mimikom,  od nekog koji ni sa hiljadu reči ostaje nedorečen. Nije podbacio ni u ovoj globalno lokalnoj studiji u kojoj je komplikovano japansko društvo raščkanjeno tako da ga i ostatak sveta razume.

Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2019 u 08:31
Opet sjajni Koreeda i njegovi veoma interesantni socijalni eksperimenti. I uvek me gane na kraju...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2019 u 23:39

Sad se setih njegovog prethodnog filma 

The Third Murder 

koji je veoma dobar.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2019 u 19:21

Treće ubistvo je dobar procedural koji me je oduševio. Za mene je njegov film Kakav otac takav sin do sada najbolji njegov film.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2019 u 20:29
Nisam gledao Treće ubistvo (na listi gledanja mi je), ali sam gledao Našu malu sestru, Posle oluje (koji mi je izuzetno drag i pteporučujem ga svim srcem) i moram da se složim sa Stoletom da Kakav otac takav sin ima izuzetno jaku poruku i da mu je to do sada možda najbolji film.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2019 u 20:35

Postoje ljudi čije varijacije na istu temu mogu iznova i iznova da slušam i gledam. Zlobnici tvrde da veliki Ken Louč, za mene najbolji živi britanski reditelj, snima iznova i iznova, na prvi pogled, jedan te isti film. Koreeda je jedan od njih. Bar za mene.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.