Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Man on Fire (2004) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Chuck Norris ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2012 Status: Offline Points: 2413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2014 u 15:53 |
![]() >> IMDb << Žanr: Akcija, Krimi, Drama Režija: Tony Scott Glavne uloge: Denzel Washington ... Joyhn W. Creasy Dakota Fanning ... Lupita Ramos Radha Mitchell ... Lisa Ramos Christopher Walken ... Paul Rayburn Marc Anthony ... Samuel Ramos Giancarlo Giannini ... Miguel Manzano Mickey Rourke ... Jordan Kalfus Radnja: Krisi je bivši vojnik koji se teško nosi sa delima koje je počinio, zbog toga utehu pronalazi u alkoholu. Posetiće prijatelja i bivšeg saborca, koji se povukao i živi u Meksiku, i tamo će naći posao telohranitelja. Njegov gazda je uspešan biznismen koji se brine za svoju ćerku. Krisi će braniti život petogodišnje devojčice koja će uspeti da omekša srce bivšeg vojnika. izvor: tvprogram.rs >> TITLOVI <<
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Boozywoozy ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() +glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2607 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima li nesto da je ovaj covijek snimio a da ne valja ? :) Odlican film.
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 69 |
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9535 |
Ma da odličan film, reprizirao se naravno. Taman možeš i još jedan odličan Fallen (1998), mada kao što je navedeno podosta dobrih filmova je snimio.
|
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Online Points: 2925 |
Meni je ovo ubedljivo najbolji Denzelov film.
![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9535 |
Pa ne znam da li mi je ubedljivo, npr , njega, Fallen i jos neke pamtim jako dobro. Ali kad pogledas npr. jedan od glumaca o kome se retko pise ili pominje bar u mom okruyenju je Edward Norton a on mi je isto imao odlicne filmove, a sa tog nekog pocetka sam i citao `Iskonski strah` Vilijama Dila i `Borilacki klub`Čaka Palahnjuka ,kako god,( i Choke, kako su preveli `Zagrcnut` je dobra)
Ažurirao AlexDeLarge - 17.Prosinac/Dec.2023 u 08:13 |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4954 |
Meni nije i ti znaš zašto. Ako bih baš morao izvući jedan, nezamjenjiv i neviđen, onda bi to ipak bio po izlasku kriminalno podcijenjeni Fallen.
|
|
![]() |
|
merl!nka ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 02.Listopad/Oct.2011 Status: Offline Points: 9 |
Fallen je broj 1 , zatim ovo .
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |