Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Malo sranja...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Malo sranja...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Malo sranja...
    Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 18:12
Evo malo 'sranja' mi se događa zadnje vrijeme. Prvo su to bili dosadni pop upovi iz internet explorera (kojeg ne koristim, koristim firefox), koji su se pojavili prije par mjeseci, pa prestali, sada opet. Uobičajeno odmah mrnem Spybot da obavi svoj posao, ali to ne pomaže, pa sam sad čak skinuo posebni pop up blocker program (ADsGone Pop Up Killer u mojem slučaju) i on to dobro blokira, radi savršeno, ali sad mi se javlja sljedeće:

- svaki put kad palim firefox pojavi se ovo:

P.S. Nije to neki problem, ali volio bih da mi se ne pojavljuje, ne znam što sam još trebao navesti, pa slobodno pitajte. I jel mi dobra podloga na desktopu, hehe...

P.S. 2 u Firefoxu imam ABP

Ažurirao Zlatkohead - 15.Veljaca/Feb.2007 u 18:17

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 20:03
to se i meni znalo javljat al vrlo vrlo rijetko... mozda je do stranice? na koje stranice ides kad ti se to pojavljuje? mozda stranica koristi neke skripte koje ne podrzava tvoj explorer?

mislim da to nema veze sa spy, pop-up, worm, trojan i inim parazitima...

ne znam sto bi moglo... reinstalacija? neki update? mozda na google potrazit neki update za internet explorer skripte (npr. internet explorer scripts update), mozda neki visual basic ili java update? fakat ne znam...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 21:46
nije do stranice, jer svaki put se upali, makar samo otvorio firefox

reinstalacija svega? eh, to neću radit

ovo s scriptama ću probat i to ostalo...

hvala, pozdrav

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 22:17
javi jel uspjelo kad probas

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 22:19
ma nije, idem sad probat ponovo install firefox... pa da vidimo

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 22:23
nije do firefoxa... jebe me u mozak to zašto se kog kurca glupi internet ex. plete u firefox majku mu!!!

probat ću dić noviju verziju ie-a... pa tko zna

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 00:04
e probaj to! ja sam u google upisao to za skripte update i ima nekih rezultata na microsoftovoj stranici, doduse nisam gledao detalje. ne znam jesi ti pokusao trazit preko google?

ili pokusaj u google upisat to sto ti izbaci u poruci npr. Internet Explorer Script Error ili pokusaj u google upisat ono sto ti pise u poruci pod URL (da sad ne prepisujem cijelu web stranicu).

ja sam cesto svoje probleme rjesavao tako i to uspjesno. jer gotovo uvijek postoji netko kome se dogodila ista stvar i ljudi su skuzili razna rjesenja. mislim da treba trazit malo...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 15:26
znam, to sam tražio, našao kako riješe probleme, ali ništa, kod mene i dalje sere... evo prije sat vremena nije sralo uopće, evo opet se sad pojavilo, je**m mu mater... ajd i nije to neki problem, pa ću zažmirit kad se pojavljuje... ili ako netko stvarno zna dobro riješenje...

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 18:16
joj, zlatko, zlatko, nemoj se toliko nervirat oko gluposti, opali ti lijepo "format c:" i nestao problem LOLWink
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 18:18
Ne da mi se reinstall...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 18:22
i da dodam, windowsi su friški, nema šanse da ih ponovo dižem, a i nemam vremena za to... 

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 19:35
jel imas neki service pack windowse ili? mozda ti to pravi probleme, neka nekompatibilnost

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 20:29
Service Pack 2 - koji i mora bit... ne kužim? Prije ovo sranje se nije pojavljivalo, mater mu... Instalirao sam IE7, isti klinac dalje.

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 22:05
ja imam service pack 1 i nemam nikakvih problema, ni sa netom, virusima, igrama, cime god

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2007 u 10:13
hmmm... ne znam, meni je service pack 2 potreban, jer doradi neke programe... evo sad dva puta se nije pojavilo, valjda je instalacija IE7 i windows update koji se javljao već 4 puta - valjda su oni riješili sranje...

tko zna, nadam se da se nisam urekao govoreći ovo, ne bi se iznenadio :)

Pozdrav

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.