Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - malo o transferima...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

malo o transferima...

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: malo o transferima...
    Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2007 u 21:58

- Iznimno mi je drago da smo uspjeli okruniti razgovore, te da ću se priključiti Dinamu, rekao je Robert. Svjestan sam uloge koja se od mene očekuje i vjerujem da neću razočarati naše navijače. Dinamo je veliki klub koji ponovno zaslužuje i europski uspjeh. Definitivno dolazim u Dinamo i ništa me više u tome ne može spriječiti. Još moram samo razriješiti sve odnose s Juventusom i nakon toga se priključujem mojoj novoj momčadi.
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
tigra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2007 u 22:02
Lijepo, lijepo, nema šta.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2007 u 22:19
mladen petrić u borussiji dortmund!

"Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mladen Petrić u petak malo poslije podneva potpisao je četverogodišnji ugovor s Borussijom Dortmund. Najbolji strijelac i igrač švicarske lige uspješno je prošao liječničke preglede u klubu iz Ruhra i napravio korak više u karijeri prelaskom u ugledni njemački bundesligaš, koji je prošlu sezonu završio na devetom mjestu, ali se u nadolazećem razdoblju želi vratiti na staze uspjeha s kraja devedesetih." (jutarnji list)
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2007 u 22:25
navodno bi niko kovač trebao doći u hajduk, al' mislim da od toga neće biti ništa jer niko ima ugovor sa salzburgom na još godinu dana i teško da bi ga ovi pustili.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2007 u 22:47
lepi bole balaban bi navodno trebao iz bruggea preći u glasgow rangers kao zamjena za dadu pršu, dok je marko babić sigurno u real betisu. od ostalih transfera: hajduk je doveo tudora, dok su im pregovori sa ivanom lekom i sablićem propali; s lekom se nisu složili oko šuškavica, dok dynamo kijev ne želi pustiti sablića na jednogodišnju posudbu. još ciljaju i rapaića, al' i prošle godine su govorili da će ga dovesti pa ne znam šta će bit od toga.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2007 u 23:57
ajd mate pusti ti što ti misliš da će nama propast, gledaj ti svoja(dynamova) posla
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 00:01
Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

ajd mate pusti ti što ti misliš da će nama propast, gledaj ti svoja(dynamova) posla

jasta,reci ti njemu legaBig smile
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 02:33
Ja mislim da Petrić zaslužuje jači klub...al nema veze dortmund je dosta ok..
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 12:24
petrić i frei u napadu dortmunda. to će biti dosta dobro. dortmund je taman kluba za petrića
Hajduk živi vječno
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 12:28
Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

petrić i frei u napadu dortmunda. to će biti dosta dobro. dortmund je taman kluba za petrića

da mozda je taman..al ja mislim da on zasluzuje igrat u vecem klubu nek je dortmund..jer petric je svijetska klasa i bilo je samo pitanje kad ce otici iz Basela
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 12:31
što se tiče transfera van hr lige, bayern se do sada pojačao za sljedeću sezonu. mislim da sljedeće godine bez problema osvajaju bundesligu. luca toni, franc ribery, marcel jansen, sosa (nemam pojma kako se zove), hamit altintop (ne znam jel ovaj vezni ili napadač), jan schaludrauff. još žele klosea. a trebao bi im i golman jer kahn zaista ima previše godina...
Hajduk živi vječno
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 12:33
pa dortmund je uz bayern najjači klub u bundesligi. a petrić nije tolka svjetska klasa. dortmund je dobar za njega. ali naravno, ako će igrati u prvih 11
Hajduk živi vječno
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 12:34
auuu Bayern ce biti jak..ovo za golmana se slazem,kahn je prestar da bi branio u takvom klubu..nije ni on sta je nekad bio..nek se lagano povuce u neku drugu ligu i tamo zavrsi svoju bogatu karijeru Clap
Eh,mene zanima sta je s ronaldinhom na kraju?ostaje li taj covjek u barceloni ili ne?po mome odande treba rajkarda otjerati..on je prica za sebe Dead
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 12:37
ronaldinho kako sam pročitao sigurno ostaje. milan je odustao od njega i na kraju španj. prvenstva će poslati ponudu za eto'a. ako barcelona proda eto'a onda dovode henrya.
Hajduk živi vječno
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 12:41
mene zanimaju transferi u talijanskoj ligi. juve, milan i inter. tko će koga kupiti...
Hajduk živi vječno
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 12:42
da to je nest bilo za henry-a al ja mislim osobno da ce on ostat u arsenalu,i ako ga dovedu..on bi bio izvrsna kombinacija eto u napadu..ne znam zasto njega prodaju..najbolji napadac u spanjolskoj ligi..mozda nije po golovima..al Clap
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 21:08

pretprošle sezone je bilo -30 bodova, prošle -20. napredujete, znači ove sezone bi mogla bit razlika na -10, a u dalekoj budućnosti bi moglo bit i gusto. al' onda ću već bit star pa mi je svejedno.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 22:11
Originalno postovano od strane Mate MiÅ¡o Kova& Mate MiÅ¡o Kova& piše:

pretprošle sezone je bilo -30 bodova, prošle -20. napredujete, znači ove sezone bi mogla bit razlika na -10, a u dalekoj budućnosti bi moglo bit i gusto. al' onda ću već bit star pa mi je svejedno.

malo si zbunjen... to ti je druga temaLOL
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 22:20

Originalno postovano od strane Mate MiÅ¡o Kova& Mate MiÅ¡o Kova& piše:

malo si zbunjen... to ti je druga temaLOL

s tobom ulazit u rasprave je k'o retardiranom pokušat objasnit kud se skreće za mihaljevce.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 23:17
hahahaha...

kuda ono ide Sharbini? mislim da nije u rodnu zemlju Siriju, nego negdje okolo...

tko je sad došao u Slaven Belupo? neki stariji iz repke...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.