| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Málmhaus aka Metalhead (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kvrle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1711 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Málmhaus aka Metalhead (2013)Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2014 u 19:28 |
|
Málmhaus (2013)
aka Metalhead ![]()
Godina je 1970. i grupa "Black Sabbath" snimila je svoj prvi album, nagovestivši tako rođenje "hevi metala". Hera Karldotir rođena je da zemljanom podu u roditeljskoj kući, u islandskom selu. Bezbrižno je provodila detinjstvo, sve dok se nije desila tragedija... Njen brat je poginuo, a Hera je smtrala da je odgovorna. Utehu nalazi u usamljenosti i "Hevi metalu". Sanja o tome da postane rok-zvezda i oformi bend. Počinje da svira gitaru, buntovna je, postaje delinkvent koji s 20 godina neprestano zapada u nevolje. Kada se njen drug iz detinjstva vrati u selo, s namerom da je venča, a pojavi se i mladi sveštenik, "točkovi sudbine" počinju da se pokreću. Hera će morati da napravi sudbonosnu odluku... ![]() TITL Ažurirao kvrle - 11.Kolovoz/Aug.2014 u 19:03 |
|
It's better to burn out, than to fade away!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2014 u 22:23 |
|
hvala kvrle ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |