Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Magpie (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Magpie (2024)

Magpie

Magpie (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Сврака

Godina:

2024

Žanr:

triler

Trajanje:

90 min

Režija:

Sam Yates

Scenarij:

Tom Bateman

Glavne uloge:

Jenny Galloway
  >  Maid
Alistair Petrie
  >  Richard
Karel Bojan Hutter
  >  Security Guard
Andy M Milligan
  >  Private Club Member
Hiba Ahmed
  >  Matilda
Pippa Bennett-Warner
  >  Esther
Emmet Kirwan
  >  Director
Sienna Benn
  >  Baby Lucas
Shazad Latif
  >  Ben
Matthew Spencer
  >  Waiter
Matilda Lutz
  >  Alicia
Daisy Ridley
  >  Anette
Cherrelle Skeete
  >  Emily

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Magpie (2024)
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2025 u 13:41
Imam u planu da ga gledam. Daisy Ridley i zna da ima dobre projekte. Mada za ovaj film, malo mi trejler tu...U prevodu, malo sam i sumnjičav, ali sve u svemu, tu je ''daljinac'' )
Na vrh
Djurowsky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Djurowsky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2025 u 10:47
Ne loše...može se pogledati. 6/10
Na vrh
bosko-zecevic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bosko-zecevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2025 u 04:16
Film je bolji, no sto bi se po trejleru reklo. Jesam ga zaboravio vec sledeci sat, ali, dok je trajao, bio je dobar. Taman tako. 6/10
Na vrh
jojo385 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 11:19
Napisao sam po meni smislen komentar na ovaj film,dan prije nego je ovaj parazit igabiva napisao svoj komentar.Naravno on ima te zig/zag moci da izbrise bilo koji komentar.U mom slucaju to se ne dogadja prbi puta..Ego je zajebana stvar. Zelim ovom sajtu sve najgore bas zbog ovih shupaka.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 11:47
Ja koliko znam Igabiva nije admin tako da ni ne moze da brise tvoje komentare. Bas lepo od tebe sto zelis ovom sajtu sve najgore ,i da ego jeste zajebana stvar to se upravo vidi na delu i iz tvog komentara.
Shvatam kada ovde ispljujes neki film ,u sustini tome i sluzi ovaj forum,delimo misljenja koja su naravno razlicita ali brate cemu vise pljuvanje drugih clanova,sajta i slicno.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 12:18
Jojo - muškarčino - tvoja kultura nije ni vredna komentara... A to ko je parazit" i "šupak" možeš s tvojim drugarima. Na sreću, nemam "moć" da brišem komentare, ali bih tvoj namerno ostavio kao spomenik gluposti!
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 13:36
Niko ništa nije obrisao, komentar u vezi filma si ostavio na pogrešnom mestu,
tamo gde se komentariše titl.
Uđi u Senadov prevod ovog filma i naći ćeš svoj komentar.

Ažurirao Goran87BG - 03.Veljaca/Feb.2025 u 12:04
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 13:54
Eto reseno da li ce se mozda neko iz ciste kulture i lepog vaspitanja izviniti za svoju gresku i vredjanje . Ili nece ??
Na vrh
jojo385 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 10:25
A jelte ? Koliko me pamcenje sluzi do prije neki dan, svi komentari na subtitle
su bili uvrsteni na "Tema na forumu". Sad odjedjom moj komentar je zarobljen na
komentarima o subtitlu. A to da ovaj parazit nema zig-zag moci ha ha ha.
Tko uopste moze postaviti komentar na film/seriju na naslovnoj strani ?
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 10:57

Kolega IgaBiva se ne bavi administracijom i ne može da premešta komentare.
Komentar je tamo gde si ga napisao - u komentarima titla, koji se ne vide na forumu.
Ako želiš, možeš da ga napišeš ovde, pa ćemo onaj obrisati.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 13:44
Svako moze staviti komentar ,na film/seriju na naslovnoj strani. A meni se isto desavalo da stavim komentar na titlove pa sam se isto pitao gde mi komentar dok mi nisu objasnili. Nema potrebe za paranojom ipak ne pises ti drzavne tajne da bi neko imao potrebu da te brise.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.