Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Magpie (2024) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2025 u 13:41 |
Imam u planu da ga gledam. Daisy Ridley i zna da ima dobre projekte. Mada za ovaj film, malo mi trejler tu...U prevodu, malo sam i sumnjičav, ali sve u svemu, tu je ''daljinac'' )
|
|
![]() |
|
Djurowsky ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 12.Ožujak/Mar.2020 Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne loše...može se pogledati. 6/10
|
|
![]() |
|
bosko-zecevic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2014 Status: Offline Points: 1 |
Film je bolji, no sto bi se po trejleru reklo.
Jesam ga zaboravio vec sledeci sat, ali, dok je trajao, bio je dobar.
Taman tako. 6/10
|
|
![]() |
|
jojo385 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 181 |
Napisao sam po meni smislen komentar na ovaj film,dan prije nego je ovaj parazit igabiva napisao svoj komentar.Naravno on ima te zig/zag
moci da izbrise bilo koji komentar.U mom slucaju to se ne dogadja prbi
puta..Ego je zajebana stvar. Zelim ovom sajtu sve najgore bas zbog ovih shupaka.
|
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1075 |
Ja koliko znam Igabiva nije admin tako da ni ne moze da brise tvoje komentare. Bas lepo od tebe sto zelis ovom sajtu sve najgore ,i da ego jeste zajebana stvar to se upravo vidi na delu i iz tvog komentara.
Shvatam kada ovde ispljujes neki film ,u sustini tome i sluzi ovaj forum,delimo misljenja koja su naravno razlicita ali brate cemu vise pljuvanje drugih clanova,sajta i slicno.
|
|
![]() |
|
IgaBiva ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 492 |
Jojo - muškarčino - tvoja kultura nije ni vredna komentara... A to ko je parazit" i "šupak" možeš s tvojim drugarima. Na sreću, nemam "moć" da brišem komentare, ali bih tvoj namerno ostavio kao spomenik gluposti!
|
|
![]() |
|
Goran87BG ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Rujan/Sep.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 511 |
Niko ništa nije obrisao, komentar u vezi filma si ostavio na pogrešnom mestu,
tamo gde se komentariše titl. Uđi u Senadov prevod ovog filma i naći ćeš svoj komentar.
Ažurirao Goran87BG - 03.Veljaca/Feb.2025 u 12:04 |
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1075 |
Eto reseno da li ce se mozda neko iz ciste kulture i lepog vaspitanja izviniti za svoju gresku i vredjanje . Ili nece ??
|
|
![]() |
|
jojo385 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 181 |
A jelte ? Koliko me pamcenje sluzi do prije neki dan, svi komentari na subtitle
su bili uvrsteni na "Tema na forumu". Sad odjedjom moj komentar je zarobljen na komentarima o subtitlu. A to da ovaj parazit nema zig-zag moci ha ha ha. Tko uopste moze postaviti komentar na film/seriju na naslovnoj strani ? |
|
![]() |
|
LjubicaSP ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator ![]() ![]() upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 46050 |
Kolega IgaBiva se ne bavi administracijom i ne može da premešta komentare. Komentar je tamo gde si ga napisao - u komentarima titla, koji se ne vide na forumu. Ako želiš, možeš da ga napišeš ovde, pa ćemo onaj obrisati.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Svako moze staviti komentar ,na film/seriju na naslovnoj strani. A meni se isto desavalo da stavim komentar na titlove pa sam se isto pitao gde mi komentar dok mi nisu objasnili. Nema potrebe za paranojom ipak ne pises ti drzavne tajne da bi neko imao potrebu da te brise.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |