| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Madea's Witness Protection (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Madea's Witness Protection (2012)Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2013 u 20:17 |
|
Madea's Witness Protection (2012) ![]() IMDb Režija: Tyler Perry Scenarij: Tyler Perry Žanr: Komedija, Krimi, Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 114 min Tyler Perry ... Madea / Joe / Brian Eugene Levy ... George Needleman Denise Richards ... Kate Needleman Doris Roberts ... Barbara Romeo Miller ... Jake Tom Arnold ... Walter John Amos ... Pastor Nelson Marla Gibbs ... Hattie Danielle Campbell ... Cindy Devan Leos ... Howie Shayne Anderson ... TSA Agent Dean Balkwill ... Attendant Nelson Bonilla ... Agent Mulligan Frank Brennan ... Jack Goldberg George Needleman je bankar koji radi u investicijskoj banci na Wall Street-u. Kada George sazna da poslovi banke uključuju mafiju i suočen njenim zastrašivanjima, prisiljen je zajedno sa svojom čitavom obitelji ući u program zaštite svjedoka. Lokacija na koju se moraju preseliti je mesto na kome ih sigurno niko neće tražiti. Prevod je uradio adihan TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |