| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
L'uomo del labirinto (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: L'uomo del labirinto (2019)Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 23:19 |
|
Prijevod je najavio bgvracar ⚡
|
|
![]() |
|
Wida
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: River Styx Status: Offline Points: 459 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2020 u 19:41 |
|
Odličan Talijanski triler-horor.Scena nevjerojatno podsjeća na filmove Daria Argenta koji su vrh spaghetti horor kinematografije.Neko će reći da je film predug(meni taman).Prvi dio malo dosadnjikav,drugi vrhunski.
Od mene 8/10 bgvracar fenomenalan izbor
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2020 u 22:01 |
Hvala. Potpisujem sve rečeno. ![]() Inače podžanr horora u kojem se Argento proslavio, zove se "giallo". Uticaji pomenutog žanra kao i Argenta i sličnih autora, vidljiv je i u ovom filmu, što mu daje posebnu draž. Takvi su Karizijevi romani, mračni, mučni, teški za varenje... Preporučio bih još jednu njegovu ekranizaciju The Girl In The Fog (La ragazza nella nebbia) iz 2017.
![]() |
|
![]() |
|
Wida
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: River Styx Status: Offline Points: 459 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2020 u 09:43 |
|
Preporučio bih još jednu njegovu ekranizaciju The Girl In The Fog (La ragazza nella nebbia) iz 2017. ![]() Hvala na preporuci.Stoji mi na hardu već neko vrijeme. Samo da spomenem Lucia Fulcia(meni najvećeg redatelja spaghetti horora) i njegovu najpoznatiju trilogiju. City of the living dead(1980) The beyond(1981) The house by the cemetery(1982) Baci pogled ako nisi.
|
|
![]() |
|
Edigs0
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 28.Listopad/Oct.2019 Status: Offline Points: 1234 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2020 u 13:31 |
|
Odličan film. Drži pažnju do samog kraja. Hvala još jednom na prevodu. Od mene 10/10
I da... odličan izbor filma za prevođenje. Pogledao sam i The Girl in the Fog koji je takođe fenomenalan film. Italijani znaju šta rade.
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2020 u 18:58 |
|
Nesto ovom filmu fali, da bi bio odlican.Dobar je, vredi pogledati ali kazem ali!Osta mi neki osecaj izvesne jednostavnosti i da je sve to tu kako bi idealno trebalo biti a propustise nesto.Hvala na prevodu
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2021 u 10:11 |
|
Mislio sam da mi je nakon odgledanog filma, sve jasno po pitanju radnje i zapleta, ali nakon što sam pročitao Karizijevu knjigu, shvatio sam da i nije baš tako. Naročito mi je nejasna poveznica (ako je uopšte ima) između dve radnje koje se odvijaju paralelno unutar filma/romana kao i veza između negativaca koji se tu pojavljuju.
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2021 u 21:43 |
|
Filmčina i po! Da ne kažem, trilerčina. O radnji neću jer što se manje zna prije gledanja, to bolje. Postoji rip bez hardsubova i ikakvog duba, napisao sam koji to je pod titlovima. A film se mora gledati bez duba, postoji debeli razlog zašto je dio filma na engleskom, a zašto je drugi dio na talijanskom. Genijalan trik kakav dosad nisam vidio u nijednom trileru. Nevjerojatno je da ovakvu jednu izvrsnu adaptaciju knjige imdb smatra prosjekom. Ne slijedite slijepo imdb, nego upalite film. Čim prije. Poslastica. Nije za djecu. Zec u ovom filmu nije humorističan ko u crtanim.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |