Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Luna (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Luna (2017)

Luna

Luna (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Lunina osveta

Godina:

2017

Žanr:

triler

Trajanje:

92 min

Režija:

Khaled Kaissar

Scenarij:

Ali Zojaji
, Alexander Costea
, Ulrike Schölles

Glavne uloge:

Bibiana Beglau
  >  Julia
Alexander Beyer
  >  Hartmann
Rainer Bock
  >  Behringer
Luise Deschauer
  >  Blinde Frau
Benjamin Sadler
  >  Jakob
Urs Fabian Winiger
  >  Polizist Ben
Carlo Ljubek
  >  Hamid
Branko Tomovic
  >  Victor
Annika Blendl
  >  Nadine
Roland von Kummant
  >  Hacker
Moritz Fischer
  >  Piotr
Lisa Vicari
  >  Luna
Genija Rykova
  >  Kathrin
Johannes Meier
  >  Ludger
Eugen Knecht
  >  Andrej
Laura Graser
  >  Leni
Tamara Graser
  >  Leni
Katharina Stark
  >  Charlie
Frederik Costea
  >  Luis
Olivia Christmann
  >  Maia

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Luna (2017)
    Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2018 u 23:08
Prevod je najavio baho ✨
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2018 u 16:01
A ono što mogu napisati iz ugla gledatelja (ne prevoditelja, iako sam se potrudio da bude što bolje, jasno):

Ne očekujte nikakvo remek djelo.
Neki dijelovi su pomalo i naivni. Negdje (na imdb, čini mi se) pročitah da djevojka pravi sve moguće greške koje je mogla napraviti. Slažem se.
Nemam pojma o ruskom, ali svakako mi na slušanje zvuči da je to u nekim dijalozima moglo biti odrađeno bolje (recimo da je 5% dijaloga na ruskom).
Ima toga što se itekako moglo dublje razraditi. Recimo, iako je BND (njemačka tajna služba) prikazana u lošem svjetlu i kao manje-više nesposobna, tu je itekako bilo prostora.

Na nekoliko mjesta je bilo zanimljivih obrata - nešto što nisam uspio predvidjeti (npr. scena s inspektoricom i Hamidom - da ne otkrivam više). To je svakako plus. Iako je kraj vjerovatno logičan, ali dobar.

Sve u svemu, ispada kao film malo više okrenut mlađoj publici s temom koja je zanimljivija starijoj.

Ipak, vrijedi pogledati. Recimo: 6/10 (mada bi moglo biti i malo manje i malo više - zavisi šta ko očekuje).
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2018 u 23:05
Odgledah film i utisci su sledeći. O.k. nije ostvarenje iz samog vrha savremenog nemačkog filma ali jeste pristojan triler koji drži pažnju do samog kraja. Za nešto više, nedostaje neki element raspleta koji će na šokantan način, zaokružiti celu priču.

Slažem se sa Bahom da Rusi u filmu deluju neubedljivo a posebno njihov vođa, kojem sam odmah primetio balkanoidnu njušku i bio sam u pravu (glumac se zove Branko Tomović).

Sve u svemu, ipak je film ostavio pozitivan utisak i preporučujem da se pogleda.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2022 u 19:54
Branko Tomovic pravi karijeru odavno u Nemackoj. Koliko znam zivi u Londonu. Gledao sam njegov prvi film sniman kod nas koji ima za temu vampire....
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2022 u 16:25
Izrazito bled i slab film sa jako losim i neubedljivim snenarijem. Predvidljiv zaplet i prica. Sve deluje kao trecerazredna produkcija sa diskutabilnim izborom glavnih glumaca. Jedina svetla tacka je devojka. Ovo je najgori nemacki film koji sam gledao zadnjih godina.Zalim izgubljenog vremena. Ocena 1/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.