| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Luna (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Luna (2017)Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2018 u 23:08 |
|
Prevod je najavio baho ✨
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2018 u 16:01 |
|
A ono što mogu napisati iz ugla gledatelja (ne prevoditelja, iako sam se potrudio da bude što bolje, jasno):
Ne očekujte nikakvo remek djelo. Neki dijelovi su pomalo i naivni. Negdje (na imdb, čini mi se) pročitah da djevojka pravi sve moguće greške koje je mogla napraviti. Slažem se. Nemam pojma o ruskom, ali svakako mi na slušanje zvuči da je to u nekim dijalozima moglo biti odrađeno bolje (recimo da je 5% dijaloga na ruskom). Ima toga što se itekako moglo dublje razraditi. Recimo, iako je BND (njemačka tajna služba) prikazana u lošem svjetlu i kao manje-više nesposobna, tu je itekako bilo prostora. Na nekoliko mjesta je bilo zanimljivih obrata - nešto što nisam uspio predvidjeti (npr. scena s inspektoricom i Hamidom - da ne otkrivam više). To je svakako plus. Iako je kraj vjerovatno logičan, ali dobar. Sve u svemu, ispada kao film malo više okrenut mlađoj publici s temom koja je zanimljivija starijoj. Ipak, vrijedi pogledati. Recimo: 6/10 (mada bi moglo biti i malo manje i malo više - zavisi šta ko očekuje).
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2018 u 23:05 |
|
Odgledah film i utisci su sledeći. O.k. nije ostvarenje iz samog vrha savremenog nemačkog filma ali jeste pristojan triler koji drži pažnju do samog kraja. Za nešto više, nedostaje neki element raspleta koji će na šokantan način, zaokružiti celu priču. Slažem se sa Bahom da Rusi u filmu deluju neubedljivo a posebno njihov vođa, kojem sam odmah primetio balkanoidnu njušku i bio sam u pravu (glumac se zove Branko Tomović). Sve u svemu, ipak je film ostavio pozitivan utisak i preporučujem da se pogleda.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2022 u 19:54 |
|
Branko Tomovic pravi karijeru odavno u Nemackoj. Koliko znam zivi u Londonu.
Gledao sam njegov prvi film sniman kod nas koji ima za temu vampire....
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2022 u 16:25 |
|
Izrazito bled i slab film sa jako losim i neubedljivim snenarijem. Predvidljiv zaplet i prica. Sve deluje kao trecerazredna produkcija sa diskutabilnim izborom glavnih glumaca. Jedina svetla tacka je devojka.
Ovo je najgori nemacki film koji sam gledao zadnjih godina.Zalim izgubljenog vremena.
Ocena 1/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |