| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Love and Bruises (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Love and Bruises (2011)Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 21:49 |
|
Love and Bruises (2011) ![]() IMDb Režija: Ye Lou Scenarij: Ye Lou, Liu Jie Falin Žanr: Drama Jezik: Francuski, Mandarinski, Kineski Država: Kina, Francuska Trajanje: 105 min Corinne Yam ... Hua Tahar Rahim ... Mathieu Jalil Lespert ... Giovanni Vincent Rottiers ... Eric Sifan Shao ... Liang Bin Patrick Mille ... Thierry Songwen Zhang ... Ding Yi Adèle Ado ... Nina Cyril Dubreuil ... Ami Hua dîner Mlada kineska studentica Hua preseli se u Pariz gdje upozna Mathieua, zgodnog i marljivog momka koji se zaljubi u nju. Nakon nekog vremena između njih dvoje razvije se strastvena ljubavna veza, koju Hua naruši odlukom da se vrati u Kinu, nesvjesna koliko važnu ulogu ima Mathieu u njenom životu. Prevod je uradio: veljko13 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |