Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - L'outremangeur (2003)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

L'outremangeur (2003)

L'outremangeur

L'outremangeur (2003)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2003

Žanr:

drama, kriminalistički

Trajanje:

90 min

Režija:

Thierry Binisti

Scenarij:

Tonino Benacquista
, Thierry Binisti
, Xavier Maurel
, Jacques Ferrandez

Glavne uloge:

Eric Averlant
  >  L'homme obèse
Richard Bohringer
  >  Émile Lachaume
Eric Cantona
  >  Le commissaire Séléna
Mikaël Chiche
  >  Policier du prétoire
Jacques-Henri Delcamp
  >  Président du tribunal
Anne Deleuze
  >  Psychothérapeute
Richard Guedj
  >  Le médecin de l'hôpital
Lucien Jean-Baptiste
  >  Le légiste
Jean-Michel Noirey
  >  Benoît Collet
Jocelyn Quivrin
  >  Marc Brisset
Hubert Saint-Macary
  >  Le juge Salabert
Caroline Silhol
  >  Anne Lachaume
Rachida Brakni
  >  Elsa
Valérie Messas
  >  Clara Gauthier
Emmanuel Barilley
  >  Richard Séléns

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: L'outremangeur (2003)
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2022 u 10:18
Гојазни полицијски инспектор травматизован инцидентом из детињства заљубљује се у осумњиченог за убиство. Imdb
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2022 u 13:52
Makaršta. Kakve traume? Daj čoeče...
Debeli Cantona, krimić po stripu a ne po nekakvim istinitim sranjima, pa kako mi je ovo prošlo ispod radara?
Idem ga pronaći.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2022 u 15:05

Kakav crni strip, gde si to pronasao?
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2022 u 15:07
Na samom imdb-u, kada prelistaš scenariste, navedeni su i Jacques Ferrandez i Tonino Benacquista koji su radili strip po kome je film i urađen. 
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2022 u 15:11

Glavni junak vuce traume iz detinjstva jer je bio nevoljen. 
Zato je i zdrao ko svinjaSmileNasao kompenzaciju u hrani i spoljasnoj agresivnosti....
Jedva cekam da veceras gledam Kantonu.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2022 u 15:27
Ovo sam gledao, ali se osim Kantone niceg ne secam, vise se secam reklame za Nike kad je probusio onog demona, ili kad je uleteo na tribinu da se obracuna sa navijacem, moram ovo da pogledam bas me zivo interesuje kako sam zaboravio.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2022 u 15:33

Sta reci,Veliki Kantona.
Ne zna se gde je  bolji kao fudbaler ili kao glumac.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2022 u 15:42
Ma da svi smo kopirali i dizali kragne na dresovima kad smo igrali fudbal, A prva reklama je posle Svetskog prvenstva u fudbalu u Americi 1994, the wall kad po gradovima i zgradama dodaju loptu a Kantona je prvi u dresu Man. Utd. Sve se secam samo filma ne.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 22:22
Zasto mi je obrisan komentar filma!?
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 22:26
Nije ti iko išta brisao, već si greškom napisao komentar u temi titla a ne u temi filma (nešto što se i meni desi poneki put LOL)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 22:49
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Zasto mi je obrisan komentar filma!?

Da, Aleksa video sam na nekoliko mesta da si komentar za film, pisao na mestu gde je komentar za titl, a i meni se dešavalo par puta na početkuWink. Takođe wireless pa kad pišem često prekida, i ne primetim  pa kod ponovnog učitavanja, počne brljanje i onda ažuriram često.

Ažurirao AlexDeLarge - 19.Travanj/Apr.2022 u 23:04
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2022 u 12:27
Pogledah ponovo, i prestih se odmah a i zasto sam ga potisnuo, da meni se svideo film, da zasnovan na stirpu i sad me je podstaklo da ga nadjem ako ima dostupan prevod na engleskom (tada nije) ali meni se svidela  ta priča koja podseća na bajku `Lepotica i zver` mada ima puno verzija ali npr. od Gabrijel Suzan Barbo de Vilnev, a onda me podseti i na zbirku  erotskih pripovetki ` Miletske priče `od Aristida, pa preveo Sizena, preuzeo Apulej `Amor(Kupidon) i Psiha`,u suštini svuda gde je prikazana alegorija  ljubavi koja pobedjuje ,ili savlada na kraju bilo koju `prepreku` ... u bilo kom vidu narativa. U filmu mi je lepo izgradjena priča, dobra mi je i gluma,  možda bih nešto izbacio  iz scenarija, a ipak nešto bolje razradio, ali  de gustibus non est disputandum. Dakle meni se svideo film.

Ažurirao AlexDeLarge - 20.Travanj/Apr.2022 u 13:31
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2022 u 13:25
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.