Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lost 3.sezona!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Lost 3.sezona!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Lost 3.sezona!
    Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 11:31
Evo još 2 dana do početka 3. sezone Losta!
Jedino što sad mrzim čekati tjedan dana do izlaska svake nove epizode, ali sad, 4.10 je prva epizoda treće sezone, pa da vidimo..
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 12:14

ja sam tek na pola prve sezone

mislio sam čekati dok se sve ne završi ali mi se ne dade

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 13:32
Joj stari, tak sam i ja mislio, a onda iz dosade pogledao par epizoda iz prve sezone i u 3 dana pogledao 1. i 2. sezonu, za ne povjerovat!
Vidjet ćeš, navući ćeš se...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 13:35
....možda
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 13:56
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

ja sam tek na pola prve sezone

mislio sam čekati dok se sve ne završi ali mi se ne dade

Takodje, stigao do 12. prve sezone.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 14:06
moram nabavit i tu seriju... navukao sam se na PRISON BREAK, e sad ta je sljedeća... 

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 15:03

17 dana = 17 epizoda

ja se ne dam... 1 epizoda dnevno

Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 15:44
meni ta serija, da 'prostite, ide na živce ; ne znam kakvu bi tabletu treb'o uzet da to odgledam
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 15:50
Stvar ukusa, a kako svi znamo o ukusima se ne raspravlja
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 01:10
Originalno postovano od strane Mate Mišo Kova& Mate Mišo Kova& piše:

ne znam kakvu bi tabletu treb'o uzet da to odgledam

znas ti jako dobro
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 07:50
@Dngy, bez uvrede,ali kad je emil otvorio par topica sa oxyshare linkovima za download,popizdio si i čovjeka više nema, a ti sad otvaraš topic s najavom za seriju koja počinje za 2dana, jer si se napalio il što već...kolko ja volim lost,i pratim od prve epizode,mogo bi otvorit 100topica ovdje,ali ti si mod...ti valjda znaš šta je ispravno..
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 11:37
Pa djalomično si u pravu i nemam ti pravo prigovarat!
Sorry ekipa, potrudit ću se kontrolirat i držat iste kriterije i za sebe!
Spooking93 cjenim tvoj prigovor jer je osnovan...

Ažurirao Dngy
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2006 u 19:23
lost 1 sezona je najjebenija serija koju sam gledao  a 2 sezona je takva kita da nisam mogao vjerovati da su napravili sapunicu

@DNGY   pogledao sam lost3x00    ovak proteze se od prve sezone  do kraja 2    al ima nekih pojasnjenja i stvari koje nisu vidjene   interesantno za pogledat   neki lik ti prica kao pripovjetku   o  ekipi na otoku!   eto   
i kad izlazi sluzbeno 1 epka 3 sezone?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2006 u 20:25
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Pa djalomično si u pravu i nemam ti pravo prigovarat!
Sorry ekipa, potrudit ću se kontrolirat i držat iste kriterije i za sebe!
Spooking93 cjenim tvoj prigovor jer je osnovan...

ja cijenim što znaš primiti i kritiku,to je rijetkost danas kod ljudi
@mad, ujutro skidaj lost
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2006 u 21:07
epizoda sa transfuzijom krvi u prvoj sezoni je najgora do sada... odmah nakon najbolje epizode o debelome... i žestoke epizode o krađi sinovljevog bubrega
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2006 u 21:18
thx  @spooking  znas da ocu    kad cemo zasvirat
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2006 u 21:30
zasvirat?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2006 u 21:31
kad pogledamo lost...a ja polako okupljam ekipu da stvorimo mali ansambl na trgu kod spomenika,već sam i napravio tablu na kojoj piše: sav prihod ide u svrhe borbe protiv dijabetesa

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2006 u 22:26
AHA

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 19:54
Zna li se kad ce se pojaviti linkovi za DL ?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.