Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Loša i mutna slika na playerima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Loša i mutna slika na playerima

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Loša i mutna slika na playerima
    Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2013 u 12:43
Pozdrav svima.
Imam problem, nadam se da netko ima rješenje.
Jučer sam instalirao nove windowse, pa drivere, pa k-lite... pa sve ostalo redom. No slika na playerima (mpc, km player) je loša - mutna i pomalo šteka (kao da playeri ne mogu renderirati sve fps-ove).
Prokušao sam sve živo što mi je palo na pamet, isključio sam aero, u playback outputu playera isprobao sve moguće kombinacije (overlay mixer, wmr-7, wmr-9...)...
Uglavnom, 1080p video s bitrateom od nekih 15000 kb/s izgleda otprilike kao neki osrednji divx.
Za razliku od playera, slika na youtubeu u HD-u je odlična.
Procesor je fx 8320, grafička HD 6770, tako da nije stvar u hardwareu (1080p film od nekih 15 gb zauzima manje od deset posto procesora kod playbacka).
Pomozite. Unaprijed hvala.

Ažurirao ByShebo - 24.Studeni/Nov.2013 u 12:53
Na vrh
kizo973 View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kizo973 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2013 u 13:46
Ništa drugo mi ne pada na pamet nego da probaš s nekim drugim playerima poput vlc-a i gom-a, koji već instalacijom imaju ugrađenu većinu codeca.
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2013 u 13:57
Zaboravio sam napomenuti da su windowsi 64 bitni.
Ma probao sam još nekoliko playera, BS, SM player... ista stvar. Probat ću i taj GOM.
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2013 u 14:10
Probao i GOM, ista stvar.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,110 sekundi.