Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Los renglones torcidos de Dios Aka God's Crooked Lines (2022) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4969 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 22:15 |
Nema komentara?
Još jednom isti autor potvrđuje da je velemajstor trilera. Što je istina, a što nije u genijalnoj izvedbi Barbare Lennie, a prema romanu koji je napisao Torcuato Luca de Tena. Napisao je Puppet jučer u nekom postu - mindfuck. I bogami, ovakav odavno nisam vidio. Do samog kraja stalno se nešto obrće i okreće, a autor vas toliko manipulira da to nije normalno. I znate da su određene scene namjerno bacanje pijeska u oči ili udaranje u emocije (primjer je uznemirujući elektrošok), ali ne možete odoljeti i dopuštate da vam to radi. Koliko god nisam mazohist, uživao sam u takvoj "torturi". I šećer na kraju ne može nego takav. Kad sve konačno izgleda riješeno i stvari raščišćene, kraj je filma... Ma je li baš ili smo opet i tu svi izmanipulirani? Kako se radi o Netfliksovoj produkciji, ovaj film na žalost ne može dobiti oskara za neengleski film. Da je pravde, bio bi barem nominiran. Masterpis! |
|
![]() |
|
payutti ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() Pridružen: 08.Svibanj/May.2016 Status: Offline Points: 1116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još jedan sjajan film Oriol Paula.
Traje 2 i po sata,a žena i ja nismo ni jednom trepnuli dok smo ga gledali. ![]() Na kraju smo jednom drugom postavljali pitanja i potpitanja, a ovakvi filmovi te teraju da uključiš mozak jer ti ostavljaju da sam doneseš zaključak. Definitivno jedan od najboljih u 2022. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9631 |
Da odlican, i jeste prema romanu ali Oriol Paulo i Lara Sendim odavno stvarno dobro saradjuju kada je scenario u pitanju ( a i pojedinacno) a on i rezira, tako da dobitna kombinacija, rekoh da cu svaki film koji bude da cu da pogledam, jeste radio dve serije i obe su mi dobre, i oni rimejkovi ( stvarno mi nisu jasni), ali ko sto bgv rece zna da ubode ( tj. kad ubode, ubo je
![]() Ažurirao AlexDeLarge - 10.Sijecanj/Jan.2023 u 11:05 |
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2952 |
Mislim da italijanski rimejk Contratiempa (ako si mislio na taj film) po kvalitetu uopšte ne zaostaje za originalom. Naravno, izostaje faktor iznenađenja pošto smo već upoznati sa radnjom. Treba napomenuti da se pojavila i korejska verzija pod nazivom Confession (Jabaek): ![]() p.s. Ah, da, zaboravio sam da su radili i rimejk trilera The Body (El Cuerpo). |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4969 |
Zaboravio si indijski rimejk čije je snimanje platio Netflix https://www.netflix.com/hr-en/title/81112446
![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9631 |
Da Indijci imaju dva rimejka, dodatno rimejk Durante la tormenta kao i El Cuerpo, pa da faktor iznanadjenja meni je jako bitan, a za njega sam prvi put cuo kod filma Los ojos de Julia (2010) , od Moralesa , a sad se setih moram pogledati ponovo film , gledao sam ga onako sanjiv i nisam do kraja kako valja, El habitante incierto (2004), tj. nisam ga dobro ispratio a i zaboravih ga vecinom, osim pocetka, a delovao mi je dobar.
Ažurirao AlexDeLarge - 10.Sijecanj/Jan.2023 u 11:42 |
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 87 |
Dobar film
|
|
![]() |
|
PropaliPjesnik ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2024 Status: Offline Points: 41 |
Ovo je jedan od najboljih filmova koje sam pogledao u posljednjih par godina. Oriolo je vrhunski režiser. Dva i pol sata drži pažnju i trijumfira u završnici.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |