| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lo mejor de Eva (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lo mejor de Eva (2011)Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2018 u 00:29 |
|
Gledljiv film. Dobra izrazajna gluma glavne glumice koja zraci a uz to je i lepa. Ima romanticnih i seksi scena. Sve u svemu ne opterucujuce, pitko za opustanje.
Ocena 5/10
Prevod je odlican
|
|
![]() |
|
amir.mira
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2018 u 21:11 |
|
odličan filmić, obavezno ga odgledajte, ocena IMDb 5,1 nije realna film zaslužuje višu ocenu, pozdrav
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2018 u 13:38 |
|
Ne bih se slozio da je odlican. Film jedino i svo vreme drzi sudijica, introvertna lepa zena zelja bliskosti dodira i ljubavi kako i naslucujuca tenzija izmedju nje i zigola. Pri tome zigolo glumi ocajno, cudi me kako je uspeo da napravi filmsku karijeru. Film sam odgledao samo da vidim hoce li se smuvati ili nece. Sama radnja i pogotovo rasplet filma su podpuno neocekivani, i moram priznati dosta dobri. Ja sam mu dao 5 , pre nego sta sam video na Imdb 5.1. Doduse ocene na Imd , nista ne moraju da znace.
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2018 u 18:06 |
|
Nije nesto film, da se ne lazemo kakvih ima Spanjolskih trilera ovaj je slabiji. Moze se pogledati ali moralo je mnogo bolje.
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
amir.mira
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2018 u 19:51 |
|
moje mišljenje o nekom filmu nije kritika nego kako sam ga ja doživeo, ne može da se poistoveti sa nečijom drugačijom vizijom istog filma, svi na drugi način doživljavamo iste stvari, zavisi od raspoloženja, percepcije, sklopa ličnosti. ne znam zašto neki od Vas pokušavaju da nametnu svoj doživljaj kao jedini moguć, konačan. zašto umišljaju da su samo oni merodavni autoriteti, kažem kako sam ga doživeo ja, ne mora da znači da nešto što se meni dopalo, ili nije dopalo treba da i kod drugih izazove isti efekat. samo lična konstatacija istog događaja, ne nametanje svog mišljenja, čemu arogancija, ignorisanje drugih filmofila! |
|
|
frik60
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2018 u 20:52 |
|
Hm, Dobar komentar. Ja kad pisem komentare pisem kritiku dobru ili losu, ne pisem samo svoj subjektvini dozivljaj onoga sto sam gledao. Sta je vama odlicno u ovome filmu, radnja, gluma, twist, rasplet da krenemo od toga za pocetak... ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |