Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LJUDI POMAGAJTE!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

LJUDI POMAGAJTE!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
boba_86 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: LJUDI POMAGAJTE!!!
    Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 19:39
Ovo sto cu vas pitati nema direktne veze sa filmovima,ali postoji povezanost.Naime
jel zna neko kako da na site www.podzemlje.com dobijem novi user i password.Malo am se zajebavao pa nisam odrzavao ratio,sad sam se pokajao i hteo bih krenuti izpocetka.Pitam vas ovo jel nikako ne mogu kontaktirati administratora pomenutog site-a,jer je i za to potreban login.Unapred hvala
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 20:00
Ako si dobio ban, gotovo je, jer ti program pamti IP adresu.
Svi smo izbačeni sa Podzemlja, jer skoro nitko nema toliki ratio koji oni traže.
Probaj na yuvi, novitetima i crnoj berzi, svi imaju slične stvari.
Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 20:07
Ma uclanjen sam i tamo,ali mislim da je podzemlje najsveobuhvatljivije.Bas sad trazim kako promeniti IP adresu,u tome je caka verovatno
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 20:23
mislim da nemožeš promijenit svoj IP,ali nisam 100% sigurna...
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 20:45
Ako imaš kabelsku onda ništa od mjenjanja adresa osim sa proxyem što ti puno usporava vezu...
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 21:05
DHCP IP Forcer ti promijeni IP, probaj s njime
Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 21:18
imam ADSL vezu,pa jel ce usporavati onda

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 21:42
neme pitas? taj prog ti samo ip primijeni i onda ga ugasis
Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 22:36
nema ga na netu,jel imas link gde mogu skinuti

Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 22:46
nasao sam program ali kad ga uklucim krenem na GO i nece,jel mozes da mi objasnis kako da podesim?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 22:52
meni radi bez podesavanja ikakvih 
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 23:02
Objasni kako se spajaš(router,modem),jeli ti to kućni ili na poslu itd...

Ažurirao blackpantera84
Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 23:56
imam ADSL 265 preko rutera kod kuce,jel treba da sam diskonektovan ili sta vec?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 07:11
A trebao bi onda imat dinamičnu ip adresu...
Diskonektuj se i onda bi ti se trebala promjenit adresa što vjerujem da si već napravio
Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 11:18
opet nece,pice mi ovo    Invalid interface Local Area Connection specified.Sta Da Radim
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 12:02
ma šta si zapeo za podzemlje?
baš i da promijeniš IP dobit ćeš ban za par dana opet...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.