| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Likaiset kädet Aka Dirty Hands (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Likaiset kädet Aka Dirty Hands (1989)Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2013 u 18:46 |
|
Likaiset kädet (1989) * Dirty Hands * ![]() IMDb Režija: Aki Kaurismäki Scenarij: Aki Kaurismäki, prema djelu Jean-Paula Sartrea Žanr: Drama Jezik: Finski Država: Finska Trajanje: 68 min Sulevi Peltola ... Hoederer Matti Pellonpää ... Hugo Barine Kati Outinen ... Jessica Barine Kaija Pakarinen ... Olga Pertti Sveholm ... Louis Kari Väänänen ... Ivan Pirkka-Pekka Petelius ... Slick Aake Kalliala ... Georges Esko Nikkari ... Karsky Hannu Lauri ... Prince Hannu Viholainen ... Charles Asmo Hurula ... Frantz Televizijska adaptacija djela Jean-Paula Sartrea 'Les Mains Sales' (Dirty Hands) je priča o novinaru Hugu (Matti Pelonpe) koji je upravo pušten iz zatvora. Prije odlaska u zatvor radio je kao novinar u novinama svoje stranke. Stidljivi novinar, koji koristi pseudonim Raskoljnikov, želi napredovati u karijeri i dobija svoju priliku kada Hoederer (Sulevi Peltola), lider stranke, mora biti eliminiran. Prevod je uradio a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |