Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Life Before Birth (2005)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Life Before Birth (2005)

Life Before Birth

Life Before Birth (2005)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

U maternici

Godina:

2005

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

120 min

Režija:

Toby Macdonald

Scenarij:

Toby Macdonald

Glavne uloge:

Dilly Barlow
  >  Narrator (voice)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gvozdenac View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gvozdenac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Life Before Birth (2005)
    Objavljeno: 20.Svibanj/May.2024 u 11:00
Godinama koristim film u nastavi ... megadobar ...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2024 u 16:22
Šta, mi nemamo domaće školske materijale nego se treba ulizati nešnl điogrefiku da odgaja djecu?

Ažurirao JoxerTM - 20.Svibanj/May.2024 u 16:36
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2024 u 16:30
Ja bih započeo predavanje sa "Oko dece je najlepše praviti ih", daj bože da bi me pustili da imam karijeru profesora i do kraja časa uopšte LOLLOL Mene ne bi ganjali samo progresivci, krajnja levica, nego i desnica, savet roditelja, ovi što pišu udžbenike, drugovi pope i vlasti. Verovatno bih usput rekao u nekom trenu i nešto društveno prihvatljivo, uveren sam, ali danas se svukuda mora kao po jajima, što onda da ne uzmeš bolje film i nekako ih zaintrigiraš na manje suvoparan način, šta ima veze. Ne mora se sve samo sebi okrenuto, šta bre ima veze to "domaće-strano", nauka je nauka.  Uveren sam i da je britanska materica skoro pa ista kao materica u Hrvatskoj ili Srbiji LOLLOL Nisam probao, istina Unhappy
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2024 u 16:48
Ono gore nije bilo upućeno tebi nego školskim programima na prostoru bivše Juge koje očito treba modernizirati.

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2024 u 16:49
Znam da nije bilo upućeno meni, ta nije me ni bilo u temi, prosto mi je bilo zabavno da se nadovežem svojim. Approve
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.