Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Licencaaaaaaa pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Licencaaaaaaa pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
servoellinas View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj servoellinas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Licencaaaaaaa pomoc
    Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2009 u 14:52
treba mi pomoc oko pustanja filma X-Men Origins Wolverine[2009].DvDrip.XviD-aXXo.wmv
i problem je u tome sto kad pustim film preko bilo kog programa nece da mi radi trazi licencu i pise da je free licenca i j a pritisnem download i ona uvek crkne (strana) i tako da sad ne znam kako da pustim film...a dugo sam ga skidao... :(((
ako ima neko da mi pomogne...hvala unapred :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2009 u 14:55
Probaj da pogodiš podforum sledeći put. Trenutno nemamo podforum : "Upravo mi rastu uši", ali napraviću ga, veruj mi.
Što će reći, to što si ti skinuo je bog te pita šta. Jedino znam da film nije. DVDRip TOG FILMNA NE POSTOJI!!!!!!!!
Obriši to što si skinuo i nađi jedinu verziju tog filma koji je na netu: WORKPRINT, a još bolje, sačekaj da izađe kompletan film, jer ova verzija to nije!
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2009 u 17:13
najdobri cekaj da dodje celi film 
Na vrh
servoellinas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj servoellinas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2009 u 18:03
hvala :))
p.s slabo ja pogadjam :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,316 sekundi.