Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Leto 2007. ...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Leto 2007. ...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Leto 2007. ...
    Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 11:23
Čujem bili ste na moru...  Lepo, kakvi su utisci? Kako je bilo? Ima li neka slika? A čujem bilo je i pijanki??? ccccc, ali dobro, jednom je leto 2007. ....
Na vrh
crnnica View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crnnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 12:27

Nisam bio na moru i ne idem od kad sam zamalo hteo d'umrem u Bugarskoj.

To mi je dalo prilike da u poslednje 3/4 godine otkrijem cari kontinentalnog turizma.
Ne nedostaje mi more, ali ni najmanje. :)
Možda spava sa očima izvan svakog zla,

Izvan stvari, iluzija, izvan života,

I s njom spava, neviđena, njena lepota;

Mozda živi i doći će posle ovog sna.

Možda spava sa očima izvan svakog zla.
Na vrh
halogen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj halogen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 12:39
more? od 10 do 15 oktobra   
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 13:34
Bio sam na Balticko moru ,,, sedis na plazi i cugas pivce ,,, a kada udjes u vodu uvek je tu santa leda da te rashladi ,,, ma milina ,,, LOL LOL LOL LOL LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.