Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Les Revenants AKA The Returned (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Les Revenants AKA The Returned (2012)

Les Revenants

Les Revenants (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2012

Žanr:

drama, misterij, fantazija, horor

Trajanje:

52 min

Autor:

Fabrice Gobert

Glavne uloge:

Guillaume Gouix
  >  Serge
Swann Nambotin
  >  Victor
Grégory Gadebois
  >  Toni
Anne Consigny
  >  Claire
Clotilde Hesme
  >  Adèle
Jean-François Sivadier
  >  Pierre
Jean-François Sivadier
  >  Pierre Tissier
Michaël Abiteboul
  >  Milan
Ana Girardot
  >  Lucy
Ana Girardot
  >  Lucy Clairsene
Frédéric Pierrot
  >  Jérôme
Frédéric Pierrot
  >  Jérôme Séguret
Samir Guesmi
  >  Thomas
Laurent Lucas
  >  Berg
Constance Dollé
  >  Sandrine Sabatini

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Les Revenants AKA The Returned (2012)
    Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2013 u 17:46

Ako volite misteriju i zanimljive zaplete, onda bi ova francuska fantasy triler drama mogla biti po vašem ukusu. Radnja ove serije je smještena u mali planinski gradić gdje se nakon par godina pojave ljudi koji su već umrli, a sada živi i zdravi žive u tom gradiću. Naime oni nisu jedini koji su se vratili iz mrtvih. Ovo je inače remake istoimenog filma iz 2004. godine kojeg je režirao i napisao Robin Campillo. On doduše sa ovom serijom nema veze, već iza nje stoji autor Fabrice Gobert koji je ujedno i scenarist te redatelj nekoliko epizoda. Serija ima sveukupno osam epizoda, a osim Goberta, neke od njih je režirao i Frédéric Mermoud. Zadnju epizodu su režirali zajedničkim snagama. U glavnim ulogama se pojavljuju Frédéric Pierrot koji je glumio jednu posve dugu ulogu i u filmu, zatim Clotilde HesmeCéline Sallette (glumi jednu manju ulogu u hvaljenom filmu Rust and Bone), Samir GuesmiGrégory GadeboisGrégory GadeboisGuillaume GouixPierre Perrier, te mnogi drugi. Serija je premijerno prikazana u Francuskoj 17. prosinca 2012. na kanalu Canal+. U Švedskoj je izašla na internetu 07. veljače 2013.

Titlove možete skinuti OVDJE

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2015 u 09:29
Odgledala sam prve tri epizode. Mnogo mi se dopala serija. Ima, za mene, pravu dozu misterioznog i onog blagog nepoverenja i očekivanja da se desi nešto loše. Videću da li će uspeti to da zadrže na istom nivou do kraja serijala.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2015 u 12:41
Sjajna serija, ja sam je odgledala u cugu. Jedva čekam drugu sezonu.
Na vrh
prevodilac View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prevodilac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2015 u 13:04
trejler ne radi. treba ga promeniti...

Edit: Ažurirano Wink

Ažurirao CSInvestigator - 16.Listopad/Oct.2015 u 18:46
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2015 u 11:06
Nisam ni znala da je krenula druga sezona. Embarrassed Prva je bila odlična.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2015 u 15:25
      Nema linka za Imdb
Na vrh
dzonny.master View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonny.master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2026 u 21:43
Ova serija me je prijatno iznenadila. Prvo sam video neku američku seriju koja je počela na sličan način, ali posle dve tri epizode postala mi je dosadna i nezanimljiva, dok je ova originalna neuporedivo bolja. 

Malo čudna tematika ali sjajna misterija, takođe odličan odabir glumaca, koji su veoma dobro odigrali svoje uloge. Prosto su mi bile zanimljive reakcije ljudi kada se njihovi bližnji vrate iz mrtvih i stvarno su to dobro odigrali. 

Možda jedino malo nedostaje neko detaljnije objašnjenje tog fenomena, ali je zaista izvanredna serija, naročito prva sezona.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.